Ce i-a obligat Brigitte Pastramă pe toți partenerii săi de viață! Fiul vedetei, dezvăluire șoc despre Ilie Năstase

Ies la iveală detalii șocante despre scandalul care a zguduit lumea mondenă și care s-a lăsat cu acuzații grave și intervenția poliției! Tânărul de 19 ani a povestit pas cu pas ce s-a întâmplat între el și faimoasa lui mamă.

În cadrul emisiunii Acces Direct au ieșit la iveală detalii șocante despre acest caz. Se pare că tânărul este acuzat de Brigitte Pastramă de faptul că i-ar fi furat mașina și că ar fi vandalizat casa, ajutat fiind de câțiva prieteni.

BRIGITTE PASTRAMĂ ȘI FIUL SĂU, SCANDAL DE ZILE MARI

La capătul opus, tânărul de 19 susține că Brigitte Pastramă l-a îmbrâncit și că l-a dat afară din casă, deși era desculț.

„Mi-a zis că nu mă mai ține în casă, ca sunt băiat neobrăzat”, a mărturisit acesta în fața reporterilor.

CITEȘTE ȘI: Fiul lui Brigitte Pastramă, declarații absolut surprinzătoare despre mama sa! "M-a dat desculț afară din casă"

Se pare că celebra bruneta îl suspectează pe băiat de consum de substanțe psihoactive, lucru făcut chiar și înainte ca acesta să îi fure mașina și să conducă. Dacă se dovedește că a condus drogat, atunci tânărul riscă să aibă grave probleme cu legea.

Ce i-a obligat Brigitte Pastramă pe toți partenerii săi de viață! Fiul vedetei, dezvăluire șoc despre Ilie Năstase

Brigitte și Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă

„Baiatul a povestit într-un interviu acordar la Xtra NIght Show, de faptul ca mama sa ar fi iscat scandalul în timp ce el se afla în casă cu niște prieteni și tot Brigitte l-ar fi implicat în scandal și pe Florin Pastramă. L-a trezit si pe Florin, l-a pus sa mă tragă de mână să spună, că hai ieși afară din casă ca nu te mai luăm la noi în casă (...). M-a dat desculț afară din casă. Mi-au dat un brânci înafara ușii, după care eu am sărit gardul. M-a luat urât de tot, avea toane nașpa și efectiv m-a scos din casă și a zis ca nu ma mai ține la ea în casă”, a mai declarat tânărul.

CITEȘTE ȘI: Brigitte Pastramă, de URGENȚĂ la SPITAL după scandalul cu fiul său! Ce s-a întâmplat, de fapt, în locuința sa: "Unul mă scuipa, altul m-a împins brutal"

Conform declarațiilor baiatului, și Florin Pastramă ar fi fost îmbrâncit de Brigitte.

"I-a dat un brânci, un capac lui Florin.", a mai dezvăluit fiul vedetei, spre marea surprindere a tuturor, sugerând totodată că femeia i-a determinat pe toți partenerii ei să își ia în serios rolul de tată, chiar la pachet cu violența domestică.

„După ce s-a despărțit de Ilie Năstase eu am mai stat șapte luni la el în casă, mă înțelegeam mai bine cu el decât cu ea”, a explicat băiatul.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Ultimele știri