Ce mai face și cum arată Fernando de la Caransebeș, personajul care l-a inspirat pe Mihai Bendeac

A devenit cunoscut cu o piesă care a fascinat întreaga ţară! A cântat cu mult patos, deşi nu avea voce. Însă, a fost atât de vocal, încât publicul l-a iubit de la prima apariţie. Ce mai face și cum arată acum.

Fernando de la Caransebeș și Mihai Bendeac

Antena 1

Fernando este un cântăreț care l-a inspirat pe actorul Mihai Bendeac, care l-a creat pe personajul "Fernado de la Caransebeș" și a avut un real succes. Juratul iUmor a reușit să-l scoată din obișnuit pe realul Fernando și să-i ducă personalitatea la rang de comedie pură.

Fernando a dispărut pentru o lungă perioadă de timp din lumina reflectoarelor și mulți s-au întrebat ce mai face și cum arată. Admiratorii lui obișnuiau să-i urmărească melodiile în online, însă nici acolo nu a mai fost la fel de activ.

Acesta declară ca s-a apropiat mai mult de Iisus Hristos și acum nu mai cântă manele, ci rugăciuni pentru "Domnul". După ce a fost, o bună bucată de vreme, una dintre cele mai populare ținte ale glumelor, Fernando de la Caransebeș și-a schimbat viața total. S-a pocăit, s-a căsătorit, a divorţat, a luat și drumul profețiilor, dar și-a deschis și o afacere!

Citește și: Celebrul Fernando de la Caransebeş, de nerecunoscut ! A trecut la muzică bisericească!

Cu ce se ocupă acum Fernando de la Cransebeș

Fernando de la Caransebeş vrea să dea din nou lovitura! De această dată, cu un porumbel, pe nume Fernandel. Fostul cântăreţ de manele îşi scoate porumbelul preferat la licitaţie şi vrea să obţină pe el, nu mai puţin de, un milion de euro.

Fernando de la Caransebeş revine în lumina reflectoarelor. De data aceasta, nu cu un hit, ci o idee ingenioasă de afacere. Fostul cântăreţ de manele are o nouă pasiune, porumbeii de cursă lungă.

Citește și: Fernando de la Caransebeș s-a însurat! Cum arată astăzi celebrul autor al melodiei: „M-am căsătorit cu un bărbat tâmpit!”

"Visul meu cel mai mare este sa-mi deschid o crescatorie de porumbei. Eu sunt Fernando de la Caransebes, el este Fernandel! (n.r porumbelul). ", spune acesta.

Înainte să înceapă licitaţia, afaceristul Fernando s-a gândit la urmaşii porumbelului vedetă. Aşa că, a mers dis-de-dimineață să îi caute pereche superstarului Fernandel: "Va avea o sotie foarte puternica. O porumbita tot asa, de super top maraton", spune Fernando.

Citește și: Fernando de la Caransebeş s-a pocăit: îmi este scârbă de trecutul meu

Fernando de la Caransebeş face ce face şi ne uimeşte din nou. Fostul cântăreţ de manele bate iarăşi la porţile succesului, de această dată, împreună cu porumbelul Fernandel.

Ultimele știri