Căutare Live

Ce s-a întâmplat cu Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan, după ce și-au aruncat vorbe. Răsturnare de situație în lumea folclorului

În urmă cu o lună Elena Merișoreanu și Saveta Bogdana și-au aruncat vorbele grele la televizor, însă totul a luat o întorsătură de situație.

În urmă cu o lună Elena Merișoreanu și Saveta Bogdana și-au aruncat vorbele grele la televizor, însă totul a luat o întorsătură de situație.

Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan au fost prietene la cataramă, însă la începutul lunii martie au venit în platoul "Acces Direct" și și-au aruncat vorbe grele și au ajuns să se amenințe cu instanță, însă se pare că lucrurile s-au linișit.

Cele două artiste au decis să se împace și să îngroape secura războiului de sărbători. Acestea și-au făcut apariția pe micile ecrane ale telespectatorilor mult mai liniștite, semn că au dat uitării tot ce s-a întâmplat între ele.

Deși au ales să stea la mese separate în cadrul unei ediții speciale a emisiunii "Acces Direct", Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan nu a mai continuat scandalul care a luat amploare din cauza unor neînțelegeri.

Citește și: Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu se dau în judecată reciproc. Acuzațiile se adâncesc în lumea folclorului

Mai mult decât atât, cele două artiste ale folclorului au dansat și au ciocnit ouă în platou. Se pare că tensiunile au dispărut între ele și au lăsat tot ce s-a întâmplat în urmă de dragul sărbătorilor Pascale.

Cum a izbucnit scandalul dintre Elena Merișoreanu și Saveta Bogdana

Elena Merişoreanu şi-a îndreptat armele spre Saveta Bogdan, după ce i-a adus acuzații grele Mariei Dragomiroiu. Deși au fost prietene la cataramă, cele două artiste au ajuns să se dușmănească.

Foarte dezamăgită sunt de comportamentul ei și răutatea pe care a avut-o în ea. Ea a ieșit să spună la o emisiune de succes că vai ea e așa, e așa...Eu nu sunt Saveta Bogdan că eu n-am dansat la bară. Eu mi-am făcut meseria cu cinste.”, a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, după ce a spus că Saveta Bogdan a vorbit despre ea într-o altă emisiune.

Scandalul a luat amploare din cauza unor acuzații pe care le-a făcut Saveta Bogdan la adresa Elenei Merișoreanu. Aceasta a afirmat faptul că ar fi despărțită de soțul său de 20 de ani, lucru pentru care a amenințat-o pe Saveta Bogdan, la emisiunea Acces Direct, că o va da în judecată.

Citește și: Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu își aduc acuzații grave după ce pensia celei din urmă a devenit subiect de discuție

Cele două și-au aruncat vorbele grele. Saveta Bogdan a insistat pe faptul că Elena Merișoreanu i-a stricat imaginea după ce a spus că ea dansează la bară.

Theo Rose și nepotul lui nea Marin, sărut pasional în platoul Acces Direct. Jean de la Craiova le-a făcut o dedicație sp... Cosmina Adam, apariție răvășitoare în platoul "Acces Direct". Cu ce pantofi îndrăzneți și-a asortat rochia alb...
Ultimele știri
x