Ce s-a întâmplat în platoul Acces Direct după ce Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră de o femeie dezbrăcată

Un incident grav a avut loc în platoul emisiunii Acces Direct. Mirela Vaida a fost atacată în direct cu o piatră, de o femeie dezbrăcată.

Mirela Vaida a fost atacataă în platoul Acces Direct de către o femeie dezbrăcată. Ce nu s-a văzut pe tv.

Antena 1

UPDATE 21:00 - Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.

UPDATE 19:30 - Antena 1 confirmă incidentele ce au avut loc în cursul zilei de 19 martie, în platoul emisiunii Acces Direct, când Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră de un om al străzii ce a intrat prin efracție. Autoritățile au fost sesizate imediat, iar Poliția a deschis deja o anchetă. După primele cercetări, femeia este un caz cunoscut în sectorul 1 al capitalei pentru diverse evenimente similare.

Totul s-a întâmplat chiar în timpul emisiunii, când femeia dezbrăcată a reușit să pătrundă în platou într-un moment în care toată echipa era focusată pe realizarea emisiunii. Femeia dezbrăcată a pătruns pe o ușă lăturalnică cu o pungă în mână.

În acea pungă se aflau hainele ei, dar și o bucată de piatră. Bolovanul a fost aruncat spre prezentatoare, care a reușit să se ferească în ultimul moment de obiect. În momentul în care femeia a atacat-o pe prezentatoare a strigat cu putere: "Să-mi dai banii înapoi!".

Vezi imagini din momentul în care Mirela Vaida a fost atacată în direct în GALERIA FOTO

Imediat colegii de platou au sărit și au mobilizat-o pe femeie. Aceștia au acoperit-o cu o pătură și au dus-o într-o cameră alăturată. După câteva minute a venit poliția, iar în continuare se fac cercetări pentru a se afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Emisiunea s-a oprit preț de câteva minute chiar în timpul incidentului care a șocat o România întreagă.

Ce s-a întâmplat în spatele camerelor, în momentele de publicitate, după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct

După ce femeia a fost imobilizată și acoperită cu o pătură, poliția a fost sesizată imediat pentru a interveni. Mirela Vaida a dat și câteva declarații în care a spus că dece timp este amenințată în mediul online de către o persoană de sex feminin.

Citește și: Prima reacție a Mirelei Vaida după ce a fost atacată în direct. Prezentatoarea este în lacrimi și cu greu se poate stăpâni

S-a aflat imediat după că femeia era, de fapt, internată deja la un spital de psihiatrie, mai exact la Obregia, potrivit Observator.

Între timp, Mirela Vaida a fost asistată de colegii de platou, care iau oferit calciu și alte câteva medicamente pentru a se calma.

"M-am interesat și colegii mei nu spun să fi avut vreun subiect vreodată legat de această doamnă. Era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei. Au acoperit-o cu o pătură, cu o prelată, o draperie, nu știu ce au găsit aici. Am chemat poliția și eu am luat un calciu. Mi-au dat colegii mai multe să pot cât de cât să mă calmez pentru că sunt în șoc.", spune Mirela Vaida cu lacrimi în ochi.

Citește și: Mirela Vaida, asistată de psiholog în direct, după ce a fost atacată de o femeie în platoul Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată în direct cu un pietroi imens

Mirela Vaida tocmai ce prezenta subiectele când a văzut o femeie fără haine care intră în platou și aruncă un pietroi imens către ea. Aceasta s-a ferit cât a putut pentru a nu fi lovită. Doi dintre operatorii emisiunii au sărit imediat să o imobilizeze pe femeie.

Emisiunea a fost intreruptă pentru câteva minute de publicitate, Mirela Vaida aflându-se în stare de șoc după evenimentul grav.

Se pare că femeia a dat buzna pe o ușă lăturalnică a platoului și nu a putut fi observată de nimeni. Aceasta spunea neîncetat: "Să-mi dai banii! Să-mi dai banii!". Mirela Vaida nu o cunoaște pe femeia în cauză și nici colegii din platou. Atacatoarea a fost imediat imobilizată de angajații emisiunii, iar poliția a fost sunată imediat pentru a interveni.

Citește și: VIDEO - Mirela Vaida a fost atacată în direct cu un pietroi imens. O femeie dezbrăcată a dat buzna în platoul Acces Direct

"Sunt în stare de șoc. Fac eforturi mari să rămân calmă, deși îmi tremură vocea și n-aș vrea să cedez în direct. Da, am fost atacată fix în momentul când am intrat în platou. După cum vedeți ne-a fost spart platoul. Avea un pietroi destul de mare si de greu care trebuia să fie în capul meu. Nu știm cine este doamna. A intrat pe o ușă lăturalnică", spune Mirela Vaida.

"Îmi este frică pentru viața mea. Femeia asta a venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Nu știu, m-am șocat, pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă și nu am avut nici prezență de spirit ca să acționez mai repede.

Norocul meu e că nu m-a nimerit. Ce să vă spun… Sper să reușesc să continui emisiunea. Doamna psiholog a intrat în direct să mă ajute", a spus Mirela Vaida.

Ultimele știri