Căutare Live

Ce se întâmplă cu agresoarea Mirelei Vaida de la Acces Direct. Ce a decis instanța cu privire la femeia care a atacat-o

Mirela Vaida a trecut prin clipe grele în urmă cu mai multe luni, după ce a fost atacată în direct de o femeie dezbrăcată. Iată ce se întâmplă cu Antoanela.

Ce se întâmplă cu agresoarea Mirelei Vaida de la Acces Direct. Ce a decis instanța cu privire la femeia care a atacat-o

Instagram

Mirela Vaida a fost atacată în direct, în emisiunea Acces Direct, de o femeie dezbrăcată, care i-a aruncat o cărămidă în timp ce ea prezenta emisiunea. Aceasta a fost ridicată de polițiști, însă a fost lăsată în libertate, la momentul respectiv.

La scurt timp, aceasta a mai atacat încă o dată sediul Antena 1, acolo unde se realizează emisiunea Acces Direct și a acționat într-o manieră asemănătoare. S-a dezbrăcat complet de haine, a luat un bolovan și a spart geamuri ușilor de la intrare, încercând să ajungă la Mirela Vaida pentru a o ataca.

Citește și: Atacatoarea Mirelei Vaida este în libertate! Aurel Moldovan, investigatorul "Acces Direct": Trebuia internată şi ţinută până la însănătoşire!

Pretextul pe care femeia pe nume Antoanela l-a folosit atunci când a explicat de ce a ajuns să comită un asemenea gest a fost faptul că Mirela Vaida ar trebui să-i dea niște bani pe care artista i-ar fi furat de la ea. Desigur, acuzațiile au fost nefondate, iar femeia părea nu fi în deplinătatea facultăților mentale.

Ce se întâmplă cu agresoarea Mirelei Vaida de la Acces Direct. Ce a decis instanța cu privire la Antoanela

Antoanela Grigoraș, agresoarea Mirelei Vaida, a fost găsită vinovată pentru distrugere (2 luni de închisoare), tulburarea liniștii publice (3 luni de închisoare) și violarea sediului profesional (6 luni de închisoare). După contopirea pedepselor, femeia s-a ales cu o condamnare de 9 luni de închisoare, potrivit viva.ro.

Însă lucrurile nu au rămas astfel. Instanța a decis ca în loc de 9 luni de închisoare, femeia a fost pusă sub supraveghere timp de 2 ani. Iată că în tot acest timp, femia pe numele Antoanela va fi obligată să se prezinte la serviciul e probațiune, să primească vizitele consilierului desemnat, să anunțe schimbarea locuinței, schimbarea locului de muncă și informații care să justifice controlul mijloacelor de existență, potrivit sursei citată mai sus.

Citește și: Filmul atacului Antoanelei! Mirela Vaida: Chiar nu se sesisează nimeni?

Astfel că, ea nu trebuie să mai comită o infracțiune asemănătoare celei pe care a făcut-o la sediul Antena 1, pentru că judecătorii vor putea comuta pedeapsa într-una cu executare. Antoanela Grigoraș va trebui să presteze 45 de zile în folosul comunității în cadrul Consiliului Local Iași

Ultimele știri
x