Căutare Live

Ce se întâmplă în culisele celui mai incendiar cooking show - Chefi la cuţite! În pauze, Gina Pistol se detensionează bătând... la tobe!

Cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu nu au linişte, nici după ce se opresc camerele de filmat. În culisele celui mai incediar cooking show, atmosfera pare chiar mai animată decât pe micul ecran

Cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu nu au linişte, nici după ce se opresc camerele de filmat. În culisele celui mai incediar cooking show, atmosfera pare chiar mai animată decât pe micul ecran.

Scărlătescu a primit inelul, o concurentă a ghicit în cărți de tarot și un puști de zece ani a făcut show, totul la „Chefi la cuțite”

Doamnelor şi domnilor, vă invităm în culisele celui mai cunoscut show culinar! Dar să nu credeţi că Gina nu face nimic! Din contra! De când are acasă un artist, vedeta şi-a descoperit o nouă pasiune.

„Eu când mai aveam mici pauze între primiri şi stat cu susţinătorii acolo în spate mai veneam şi eu şi mai dădeam în tobe. Simţeam nevoia să bat în ceva!”, spune Gina. Cei patru - chefii și prezentatoarea - ascultă în culise muzică lăutărească și rock. Plus „Paraziţii”!

"Testamentul de Suflet" al Ionelei Prodan: și-a prezis sfârșitul chiar de Crăciun. Minunea trăită de artistă î... Cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan a fost înmormântată pe Aleea Artiştilor. Coincidență stranie: artista s-a de...
Ultimele știri
x