Căutare Live

Vulpița, foc și pară! S-a lăsat cu scandal! Femeia care vrea să-i strice casa lui Viorel a apărut, din nou!

Elena, până nu demult, prietena lui Viorel, a hotârât să-i facă o vizită surpriză soţului Vulpiţei. Sub pretextul că se afla în zonă, Elena a ajuns la redacţie cu un scop precis.

Când totul părea că merge ca pe roate în familia Stegaru, a apărut ceva neprev azut care le-a umbrit fericirea celor doi soți.

Cine mai e ca ei? Vulpiţa şi Viorel, milionari pentru o zi! Soții Stegaru au ajuns în rând cu bogații țării!

Elena, până nu demult, prietena lui Viorel, a hotărât să-i facă o vizită surpriză soţului Vulpiţei. Sub pretextul că se afla în zonă, Elena a ajuns la redacţie cu un scop precis.

Însă, atunci când a aflat acest lucru, Veronica a ieșit nervoasă din redacție, luându-si soțul de mână, și a ieșit un mare tărâboi.

Elena susține că e supărată pe soții Stegaru pentru că i-au refuzat cadourile, în timp ce femeia susține că îi este drag de Viorel.

Vulpiţa şi Viorel, purificați cu ajutorul parapsihologului! Energiile negative din casa soților Stegaru au fost eliminate!

Veronica, foc si pară

Femeia a reușit să bage zâzanie în familia Stegaru, iar în final Vulpița a plecat nervoasă, luându- și si soțul cu ea.

Cum a decurs toată întălnirea lui Viorel și Veronica cu femeia care nu le dă pace, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Cine mai e ca ei? Vulpiţa şi Viorel, milionari pentru o zi! Soții Stegaru au ajuns în rând cu bogații țării!... Neta Soare și-a văzut moartea cu ochii! Cum a reușit cântăreața de muzică populară să treacă până la urmă peste acest ep...
Ultimele știri