Căutare Live

Cine mai e ca ei? Vulpiţa şi Viorel, milionari pentru o zi! Soții Stegaru au ajuns în rând cu bogații țării!

Veronica și Viorel au ajuns în raiul milionarilor, la Snagov. Cei doi soți au vrut să vadă cum trăiesc bogații țării, așa că pentru o zi s-au pus în pielea milionarilor.

Vulpiţa şi Viorel au facut un tur de forţă în paradisul milionarilor. Cei doi soţi au trăit pentru o zi, viaţă de milionari, împreună cu un cuplu celebru din showbizz.

Vulpiţa şi Viorel, purificați cu ajutorul parapsihologului! Energiile negative din casa soților Stegaru au fost eliminate!

Cei doi soți Stegaru au ajuns la Snagov, acolo unde locuiesc cei mai bogați oameni ai țării.

Vulpița și Viorel au fost nerăbdători sase plimbe cu barca pe lac. Veronica a văzut pentru prima dată un elicopter din apropiere.

S-au plimbat cu barca pe lacul Snagov, și s-au simțit precum milionarii. Au admirat vilele de pe marginea lacului, dar si lotușii de pe lac.

Vulpița și Viorel, milionari pentru o zi

Viorel Stegaru, piesă nouă! Soțul Vulpiței, alături de o artistă celebră! | Video

Cei doi soți Stegaru nu au fost singuri, ci au avut parte de un cuplu celebru care le-a fost ghid în escapada lor pe Snagov.

Viorel a trăit emoții intense atunci când i s-a făcut o farsă și credea că va ajunge în lacul Snagov. Până la urmă i s-a demonstrat că este vorba doar despre o farsă.

Cum a decurs plimbarea soților Stegaru, pe lacul Snagov, în paradisul milionarilor, vedeți, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Lacrimi de fericire! Maria și-a reîntâlnit mama după 30 de ani! Cum a decurs revederea lor, în platoul "Acces Direc... Vulpița, foc și pară! S-a lăsat cu scandal! Femeia care vrea să-i strice casa lui Viorel a apărut, din nou!...
Ultimele știri