Cocoș de la Călărași își prezintă apartamentul de lux. Duplex-ul manelistului, amenjat în totalitate de soția sa | VIDEO

Cocoș de la Călărași este un nume foarte cunoscut în lumea muzicii de petrecere. Mai mult, artistul a fost și numărul 1, în treading, pe Youtube.

Cocoș de la Călărași, artistul care a ”spart gheața”, nu se laudă numai cu o carieră de succes, ci și cu o familie de nota zece, dar și cu un apartament de lux, ce se învârte după soare. Duplex-ul manelistului a fost amenajat în totalitate de frumoasa sa soție.

Manelistul și-a prezentat casa visurilor sale în direct la ”Acces Direct”. Cocoș de la Călărași trăiește în lux și opulență. Banii săi și inspirația soției au făcut ca cuibușorul lor să fie unul ce se învârte după soare.

Practică, distracţie şi întrecere! Vulpița și Viorel, pentru prima dată la volanul unei mașini. Cum s-au descurcat soții Stegaru

În exclusivitate pentru ”Acces Direct”, celebrul manelist a arătat tuturor în ce și-a investit banii câștigați din muzică.

”În spatele unui bărbat de success, stă o femeie puternică. Ea s-a ocupat de tot. Eu doar mi-am dorit o culoare specială pentru dormitorul nostru. Eu am vrut turcoaz, în rest Alina s-a ocupat de tot”, a spus Cocoș pentru ”Acces Direct”.

Deși locuiesc la bloc, artistul și familia sa nu trăiesc într-un apartament oarecare și într-un duplex de senzație. Fiecare cameră a casei are o culoare specifică, pentru a satisface dorința fiecărui membru.

”Camera fiicei este roz cu multe desene cu prințese. Am un sfat pentru prietenii mei. Să nu facă ce am făcut eu. Am răsfățat-o, i-am luat multe jucării. Dacă îi iei azi ceva și mâine ceva, nu se va mai bucura de nimic”, a spus manelistul, după ce a arătat lumii o camera plină cu păpuși și jucării de tot felul.

Vulpiţa şi Viorel, la secţia de poliţie! Ce i-a adus pe soţii Stegaru în faţa oamenilor în uniformă?

Ei bine, dacă dormitoarele sunt turcoaz și roz, mobila din bucătărie este de culoare neagră, iar simplitatea este la ea acasă.

În același timp, vedeta a vorbit și despre începuturile carierei sale, dar și despre părinții săi.

”Prima dată am cântat la 14 ani, la un restanurant foarte mic, atunci am făcut șpagă 10 dolari, pe care i-am împărțit cu baieții de trupă. Tatăl meu nu m-a susținut, dar mama, da. Ea și-a dat colierul de la gât, ca să pot face eu un videoclip”, a mai mărturisit celebrul manelist.

Și cum toate i-au mers strună, se pare că și povestea de dragoste a fost desprinsă parcă din povești. Cocoș și-a întâlnit soția într-un cerc de prieteni, apoi a mai revăzut-o după un an de zile și au format o familie.

Citește și
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Mai multe articole

Bombă! Veronica se iubește cu un alt bărbat. Tânără din Blăgești s-a răzbunat pe soțul ei: "E de aici din București"

”Pe soția mea am cunoscut-o la Oltenița, după aceea a venit la Călărași și un an de zile a dispărut. După acel an ne-am revăzut și așa a început povestea noastră și continuă de 16 ani”, a mai mărturisit cântărețul.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Ultimele știri