Complicea atacatoarei Mirelei Vaida s-a întors la locul faptei. Cum a fost surprinsă la numai 10 metri de sediul Acces Direct

Complicea femeii care a atacat-o cu piatra pe Mirela Vaida este liberă şi pregăteşte un nou atac. Aceasta s-a întors la Acces Direct și a făcut mărturii cutremurătoare: "O sa aibă și picioarele rupte".

Mirela Vaida

Acces Direct

UPDATE: Mirela Vaida s-a dus să vorbească față în față cu cea care a asistat-o pe atacatoarea cu piatra. Prezentatoarea Tv și-a făcut curajul să vorbească cu complicele.

Mirela Vaida a cerut echipei Acces Direct să meargă la locul în care se află complicele atacatoarei. Aceasta se afla la câțiva metri de platoul de televiziune și au decis să o interogheze.

"Iertați-mă doamnă, că și Dumnezeu te iartă!", spune complicea.

Aceasta a spus mai multe nume ale unor femei care ar fi coordonat atacul, însă nimic concret, pentru că a ezitat. A spus că a șters numerel de telefon și că nu a vrut să îi facă rău. Un echipaj de poliție va sosi la fața locului în cel mai scurt timp.

Știre inițială: Mirela Vaida trece prin momente dificile, după ce femeia care a fost identificată ca fiind complicele atacatoarei cu piatra este în libertate și s-a întors aproape de sediul Acces Direct.

Incidentul în care a fost implicată, în urmă cu câteva săptămâni Mirela Vaida, ar fi trebui să mobilizeze şi mai mult Poliţia. Însă, astăzi, echipa Acces Direct a aflat detalii şocante chiar de la complice, femeia care a ajutat-o pe atacatoare să ducă la capăt lovitura din platou. Aceasta a fost găsită la nici 10 metri de intrarea principală în sediul Acces Direct și a făcut mărturii tulburătoare.

Dezvăluirile înfiorătoare ale complicei lăsată liberă de autorităţi au speriat-o pe îndrăgita prezentatoare tv.

Atacatoarea Mirelei Vaida şi complicele ei au acţionat la comandă: "Cineva, dar tac şi înghit!"

Aceasta a fost interogată de reporterii Acces Direct și a mărturisit că altcineva pune la cale un atac mai dur pentru Mirela Vaida. Complicea povestește că atacatoarea se află în prezent internată la Obregia, iar ea a fost internată pentru o perioadă scurtă de timp la Socola, la Iași. De acolo a fost externată cu mențiunea că este "aptă de muncă".

"Am venit să vorbesc ceva cu Mirela Vaida. N-am trimis-o eu (n.r atactaoarea cu piatra)", spune complicele.

Întrebată cine ar vrea să o atace pe MIrela Vaida aceasta a spus: "Cineva, dar tac şi înghit! Nu dau numele. E femeie! Nu am trimis-o eu pe doamna Antonela", a spus complicele atacatoarei.

Citește și: Mirela Vaida, îndurerată în platoul Acces Direct. "Noi care venim să ne facem meseria, trebuie să plătim cu viața?" | VIDEO

Mirela Vaida este foc și pară după ce organele de poliție au eliberat-o pe cea care a fost complicele atacatoarei. Aceasta cere procurorilor și poliției să nu renunțe la caz.

Femeia povestește că a fost la fața locului când s-a întâmplat atacului. A spus că nu vrea să vorbească cu Mirela Vaida pentru că prezentatoarea o urăște. Ea neagă orice legătură cu femeia care a atacat-o.

La o zi după ce au fost date semnalmentele complicei, aceasta a fost descoperită de echipa Acces Direct. S-a aflat că ar fi și ea un om al străzii, alături de atacatoare. În urmă cu 3 ani, aceasta apare într-un video postat pe internet. Prietena de suflet a femeii dezbrăcate stă pe jos şi îi povesteşte unei trecătoare care o filmează, viaţa ei. Declarațiile acesteia pot fi urmărite in vieoclipul de mai sus.

Citește și: Noi detalii ies la suprafață despre complicele femeii dezbrăcate, care a atacat-o pe Mirela Vaida. Cine este și cum arată

Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră de o femeie dezbrăcată în timpul emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată în direct de către o femeie care a intrat complet dezbrăcată în platou. Aceata a aruncat cu un pietroi imens și a fost la un pas de a crea o tragedie. Mirela Vaida nu a mai putut să-și stăpânească lacrimile.

Autoritățile au fost sesizate imediat, iar Poliția a deschis deja o anchetă. După primele cercetări, femeia este un caz cunoscut în sectorul 1 al capitalei pentru diverse evenimente similare.

Citește și: Mirela Vaida a fost atacată în direct cu un pietroi imens. O femeie dezbrăcată a dat buzna în platoul Acces Direct - VIDEO

Vineri, 19 martie, Mirela Vaida tocmai ce prezenta subiectele când a văzut o femeie fără haine care intră în platou și aruncă un pietroi imens către ea. Aceasta s-a ferit cât a putut pentru a nu fi lovită și a țipat terifiată de ceea ce s-a întâmplat. Doi dintre operatorii emisiunii au sărit imediat să o imobilizeze pe femeie. Mirela Vaida nu o cunoaște pe femeia în cauză și nici colegii din platou.

"Îmi este frică pentru viața mea. Femeia asta a venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Nu știu, m-am șocat, pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă și nu am avut nici prezență de spirit ca să acționez mai repede", a mai spus Mirela Vaida.

Ultimele știri