Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Copiii lui Prigoană, torturați și filmați chiar de Bahmu! Ce detalii șocante au ieșit la iveală (VIDEO)

 

E scandalul momentului, un scandal care a zguduit întreaga ţară. Personajele principale sunt Adriana Bahmuţeanu şi fostul ei soţ, Silviu Prigoană. Cei doi vin cu acuzaţii tulburătoare unul împotriva celuilalt.

Se pare că Silviu Prigoană a descoperit recent un clip video șocant cu scene horror. Omul de afaceri a dezvăluit ce a găsit în filmarea în care apar copiii săi, legați și torturați!

„În telefonul unui băiat am găsit două filmuleţe în care copiii erau torturaţi. Fizic şi psihic. Cel mare era legat de mâini şi de picioare, bătut. Şi cel mic filma scena. Mămica lor s-a ocupat în aşa fel încât pe unul să îl lege de mâini şi de picioare, cu un elastic cu o bandă albastră, ceva, cu o curea de mâni. El spune că l-ar fi bătut şi cu cureaua. Nu ştiu dacă l-a bătut sau nu, dar cert este că copilul urla ca din gură de şarpe ajutor, printre altele spune că vrea să moară”, a dezvăluit Silviu Prigoană.

Dialogul copiilor din filmul de groază în care Adriana este acuzată că îşi torturează copii a fost prezentat la Acces Direct!

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli ce detalii șocante au ieșit la iveală!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI