Căutare Live

Cornelia și Lupu Rednic, melodia care îți va pătrunde la suflet, cântată la Acces Direct în Vinerea Mare de Paște

Cornelia și Lupu Rednic cântă la "Acces Direct" melodia ”Dumnezeu mi-o dat noroc”. Versurile melodiei transmit un mesaj profund și de suflet, în Vinerea Mare de Paște.

Renumiții interpreți de folclor din zona Maramureșului, Cornelia și Lupu Rednic au încântat publicul emisiunii Acces Direct, cu o melodie de suflet.

Versurile cântate de frumoasa maramureșancă, cu voce de privighetoare au pătruns în sufletele tuturor celor care au ascultat-o, răscolind adânc în sufletul fiecăruia, trezind amintiri. Totodată melodia celor doi soți artiști ne-a făcut să reflectăm la adevăratele valori ale vieții.

Nu ați văzut-o niciodată așa pe Vlăduţa Lupău! E chef în bucătărie și stăpâna în casă

Mesajul transmis este unul extrem de profund, iar melodia și decorul satului maramureșan încântă sufletele și ochii celor ce o privesc și o ascultă.

"Dumnezău mi-o dat noroc, n-am bătut pasul pe loc. Am luat viața în piept, am știut drumul corect"

Urmăriți și ascultatți melodia cântată de Cornelia și Lupu Rednic, în cadrul emisiunii Acces Direct, accesând clipul video de mai sus.

Premieră absolută! Am aflat ce face Vulpița, atunci când nu se filmează sau se „rupe pe manele”. Bravo, Veronica!... Vladimir Găitan, dezvăluiri din inimă. Lucruri neștiute din viața marelui actor: "În meseria asta ai nevoie de șans...
Ultimele știri