Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Povestea incredibilă de viață a Corneliei şi a lui Lupu Rednic! "La șaisprezece ani m-am măritat și cam aici se termină cu copilăria mea" | VIDEO

Cornelia şi Lupu Rednic au o poveste fabuloasă de viață. S-au căsătorit, pe când frumoasa artistă avea șaisprezece ani. Destinul a fost cel care a ales pentru ei, și le-a pregătit cel mai frumos scenariu de viață.

Sunt perechea perfectă pe scenă, dar şi acasă. Cornelia şi Lupu Rednic și-au deschis uşa locuinţei lor, iar în faţa lui Andrei Ştefănescu, celebri artişti şi-au pus sufletele pe tavă. Care sunt secretele pe care Cornelia şi Lupu Rednic le-au ţinut departe de ochii lumii.

Cornelia Rednic, Pindu și Hrista Lupci, melodie machedonească de senzație, în platoul de la Neatza | Video

"Îmi plăcea întotdeauna să cânt, dar nu mi-am dorit vreodata să fiu cântăreață. Imediat la șaisprezece ani m-am măritat, și cam aici se termină cu copilăria mea," spunea frumoasa artista Cornelia Rednic.

Pe când, soțul cântăreței, Lupu Rednic a fost mai generos cu poveștile, din perioada copilăriei lui. Artistul are un dar desăvârșit de povestitor, dar și amintiri cu duiumul, din vremea copilăriei sale , petrecută la țară.

Cornelia și Lupu Rednic cântă, la Neatza, melodia "Lasă-mă doruț mai lin"

"Viața la țara a fost foarte grea, dar si foarte frumoasă. Aveam șaisprezece ani și am fost la defrișat de pădure, prin țară", spunea Lupu Rednic.

Povestea de viața a lui Lupu Rednic este parcă un scenariu de film, iar educația pe care a primit-o de mama sa, de care artistul a fost foarte atașat, a fost una cu totul aleasă.

A lucrat o perioadă ca ospătar și a fost coleg cu soacra lui, mama Corneliei. Așa a ajuns să o cunoască pe frumoasa lui soție. Au fost prieteni timp de opt luni, iar după ce Cornelia a terminat clasa a zecea, s-au căsătorit.

Cornelia și Lupu Rednic, melodia care îți va pătrunde la suflet, cântată la Acces Direct în Vinerea Mare de Paște

"Asta e destinul omului, pănă la urma. A fost un șoc pentru părinții mei. Căsătorește-te, dar termină liceul, ar fi spus părinții Corneliei.

În anul 1992 s-au căsătorit, iar în 1993 au debutat ca interpreți de muzică populară.

Frumoasa privighetoare a Maramuresului a povestit cum și-a descoperit talentul și cum au debutat în domeniul care le-a adus celebritatea, bine meritată.

Urmăriti toată povestea fabuloasă de viața a celebrului si îndrăgitului cuplu de artisți Cornelia și Lupu Rednic, accesând clipul video de mai sus.

Video