Căutare Live

Povestea incredibilă de viață a Corneliei şi a lui Lupu Rednic! "La șaisprezece ani m-am măritat și cam aici se termină cu copilăria mea" | VIDEO

Cornelia şi Lupu Rednic au o poveste fabuloasă de viață. S-au căsătorit, pe când frumoasa artistă avea șaisprezece ani. Destinul a fost cel care a ales pentru ei, și le-a pregătit cel mai frumos scenariu de viață.

Sunt perechea perfectă pe scenă, dar şi acasă. Cornelia şi Lupu Rednic și-au deschis uşa locuinţei lor, iar în faţa lui Andrei Ştefănescu, celebri artişti şi-au pus sufletele pe tavă. Care sunt secretele pe care Cornelia şi Lupu Rednic le-au ţinut departe de ochii lumii.

Cornelia Rednic, Pindu și Hrista Lupci, melodie machedonească de senzație, în platoul de la Neatza | Video

"Îmi plăcea întotdeauna să cânt, dar nu mi-am dorit vreodata să fiu cântăreață. Imediat la șaisprezece ani m-am măritat, și cam aici se termină cu copilăria mea," spunea frumoasa artista Cornelia Rednic.

Pe când, soțul cântăreței, Lupu Rednic a fost mai generos cu poveștile, din perioada copilăriei lui. Artistul are un dar desăvârșit de povestitor, dar și amintiri cu duiumul, din vremea copilăriei sale , petrecută la țară.

Cornelia și Lupu Rednic cântă, la Neatza, melodia "Lasă-mă doruț mai lin"

"Viața la țara a fost foarte grea, dar si foarte frumoasă. Aveam șaisprezece ani și am fost la defrișat de pădure, prin țară", spunea Lupu Rednic.

Povestea de viața a lui Lupu Rednic este parcă un scenariu de film, iar educația pe care a primit-o de mama sa, de care artistul a fost foarte atașat, a fost una cu totul aleasă.

A lucrat o perioadă ca ospătar și a fost coleg cu soacra lui, mama Corneliei. Așa a ajuns să o cunoască pe frumoasa lui soție. Au fost prieteni timp de opt luni, iar după ce Cornelia a terminat clasa a zecea, s-au căsătorit.

Cornelia și Lupu Rednic, melodia care îți va pătrunde la suflet, cântată la Acces Direct în Vinerea Mare de Paște

"Asta e destinul omului, pănă la urma. A fost un șoc pentru părinții mei. Căsătorește-te, dar termină liceul, ar fi spus părinții Corneliei.

În anul 1992 s-au căsătorit, iar în 1993 au debutat ca interpreți de muzică populară.

Frumoasa privighetoare a Maramuresului a povestit cum și-a descoperit talentul și cum au debutat în domeniul care le-a adus celebritatea, bine meritată.

Citește și
Gina Pistol alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”
Doi concurenți de la Asia Express au fost eliminați în prima ediție specială Chefi la cuțite
Doi concurenți de la Asia Express au fost eliminați în prima ediție specială Chefi la cuțite
elwira petre si catinca fiica cea mare la neatza cu razvan si dani
Elwira Petre și Catinca, apariție rară la TV. Reacția micuței când Mihai i-a făcut o declarație de dragoste soției în direct
Elwira Petre și Catinca, apariție rară la TV. Reacția micuței când Mihai i-a făcut o declarație de dragoste soției în direct
paula chirila la razi cu roast
Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Paula Chirilă, roast de zile mari despre emisiunile de zi. "Mi se mai spune eterna rezervă"
Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Paula Chirilă, roast de zile mari despre emisiunile de zi. "Mi se mai spune eterna rezervă"
Mai multe articole

Urmăriti toată povestea fabuloasă de viața a celebrului si îndrăgitului cuplu de artisți Cornelia și Lupu Rednic, accesând clipul video de mai sus.

Vulpița a ajuns la Blăgești! Ce intenționează Veronica să facă de acum înainte! | Video... Mirela Vaida a făcut-o praf pe Vulpița, în direct. Cum a reușit Veronica să o facă să răbufnească: „Ce, o facem sfântă? ...
Ultimele știri