Căutare Live

Cosmina, asistenta de la Acces Direct, sărbătorită în platoul emisunii. Ce cadou a primit aceasta în direct

Cosmina Adam, asistenta de la Acces Direct, a împlinit astăzi, pe data de 17 noiembrie, 29 de ani. Tânăra este o cântăreață de muzică populară din Vaslui, care a lăsat deoparte straiele specifice carierei sale și a pornit pe drumul televizunii, care pare să i se potrivească de minune.

Cosmina, asistenta de la Acces Direct, sărbătorită în platoul emisunii. Ce cadou a primit aceasta în direct

Tânără moldoveancă a lucrat de mică în domeniul muzical pentru a ajunge o figură cunoscută, iar la maturitate a ales televizunea ca pasiune principală. Echipa Acces Direct i-a făcut o supriză uriașă proaspetei asistente, primită încă de la început cu brațele deschise. Mirela Vaida i-a anunțat în direct ziua de naștere și i-a urat un călduros "La mulți ani!". Colegii de platou a prezentatoarei i-au oferit un cadou frumoasei asistentei Tv.

Cosmina Adam a primit un buchet mare de flori, dar și o cutie în care se află un cadou din partea echipei Acces Direct, în semn de recunoștință și de apreciere.

Aceasta a declarat că a avut o zi plină de emoții văzând cât de mulți oameni i-au transmis gânduri bune și au fost alături de ea, în special familia care a senzibilizat-o până la lacrimi.

Cosmina nu renunță la muzică, doar îmbină televiziunea cu spectacolele sale

Frumoasa brunetă a început o nouă etapă în carieră și a devenit asistentă de televiziune. Ei bine, dacă începutul a fost de nota zece, cu siguranță, frumoasa artistă se va descurca de minune în rolul de asistentă TV.

”Am plâns când am aflat că am fost aleasă. Și părinții mei au plâns”, a spus Cosmina Adam, în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Sărbătoare mare în familia Stegaru! Câți ani a împlinit Vulpița și ce cadouri a primit tânăra... Schimbări majore la "reședința" soților Stegaru. Cum arată acum casa în care Vulpița și Viorel locuiesc...
Ultimele știri