Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Fosta iubită a criminalului din Călărași a dezvăluit adevăratul motiv al crimelor!

Florentina, fosta iubită a lui Dani, care i-a rămas prietenă, spune că ştie exact ce l-ar fi împins pe adolescent să recurgă la un asemenea gest.

Florentina, fosta iubită a lui Dani, care i-a rămas prietenă, spune că ştie exact ce l-ar fi împins pe adolescent să recurgă la un asemenea gest.

Florentina a avut relație scurtă cu Dani, tânărul care și-a omorât familia adoptivă. după despărțire, au rămas prieteni apropiați. Tânăra spune că motivul din spatele crimei din Călărași ar fi banii, de care Dani avea nevoie pentru a-și cumpăra droguri.

„Se droga. Îi cerea bani lu' maică-sa, nu îi dădea. S-a tăiat pe mână, din cauza mamei lui.”

Florentina a dezvăluit faptul că Dani se afla sub control judiciar: „A fost în închisoare, acum o lună şi ceva. Ştiu că era sub control judiciar.”

Se pare că setea de răzbunare a băiatului de 17 ani ar fi început joi, atunci când mama lui nu ar fi vrut să-i mai dea bani, povesteşte Florentina, fosta lui iubită: „El mă sunase joi, ca să vorbesc cu el, că are nevoie de 30 de lei. Eu, cât am fost cu el, îi dădeam bani, ca să aibă, am zis ca să nu se mai certe cu maică-sa. Când m-a sunat joi, ştiind că am bursă, m-a sunat dacă am să-i dau 30 de lei. I-am spus că nu am.”

Tânăra ar fi simţit că ceva e în neregulă cu Dani, iar presimţirea i-a fost confirmată, atunci când a aflat de triplu crimă din Călărași: „M-a sunat un prieten şi mi-a zis: <<Dani şi-a omorât familia>>”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!