Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cristina Ciobănaşu l-a cerut pe Vlad Gherman în căsătorie! Cum a reacționat simpaticul actor atunci când a primit inelul de la iubita lui?

Formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz şi sunt împreună de 7 ani. Celebrii Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, îndrăgiţii actori din serialul "Sacrificiul" şi-au deschis sufletele în faţa reporterului special ”Acces Direct”, Dima Trofim. Iar, în timpul interviului, a avut loc o surpriză de proporţii. Cristina Ciobănaşu şi-a cerut partenerul în căsătorie!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt pe val! Cei doi actori fac parte din distribuția serialului ”Sacrificiul”. Cum a fost trecerea de la Ana și Ioan la Iris și Amza?

”Nu m-am regăsit aproape deloc în Amza. Ca actor, e o provocare să joci ceva ce nu ți se potrivește deloc. A trebuit să caut, să mă uit la oameni mondeni și contemporani. Mi-am luat câteva repere din România, un Versace, cu viață de club, cu ieșit, cu gagicuțe...cam ăsta e Amza. E un puști de bani gata, al cărui tată îi alimentează cardurile lunar cu bani. Nu are grija zilei de mâine. Eu nu sunt așa, nu merg în cluburi, nu sparg banii părinților, că doar muncesc de la 18 ani.

Am găsit și ceva simpatic în Amza, în relația lui cu Eva și nu numai. Îmi place să spun că e brânză bună în burduf de...”, a spus Vlad Gherman.

Cu un inel din hârtie, Cristina Ciobănașu a reprodus un moment emoționant: cererea în căsătorie!

”Iubitule, vrei să fii soțul meu?”. Cum a reacționat Vlad Gherman, în materialul video de mai sus!