Live acumFilm: Joc periculos
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Cu ce se ocupă Cosmina Adam când nu apare la Acces Direct. Nu mulți știu acest lucru despre ea

Noua asistentă de la Acces Direct, Cosmina Adam, este o prezentă extrem de plăcută, care însuflețește platoul emisiunii. Tânăra domnișoară are în spate o carieră muzicală de care, însă, puțini au aflat. Cu ce se ocupă, de fapt, Cosmina Adam

Cu ce se ocupă Cosmina Adam când nu apare la Acces Direct. Nu mulți știu acest lucru despre ea

Cosmina Adam este o cântăreață de muzică populară din Vaslui, care a lăsat deoparte straiele specifice carierei sale și a pornit pe un nou drum.

Tânără moldoveancă a lucrat de mică în domeniul muzical pentru a ajunge o figură cunoscută, iar potrivit Wowbiz, Cosmina Adam reușise să-și facă o imagine bună, mai ales în industria de muzică populară locală. Aceasta a fost multă vreme și violonistă a Rapsodiei Vasluiului.

Cosmina nu renunță la muzică, doar îmbină televiziunea cu spectacolele sale.

Frumoasa brunetă a început o nouă etapă în carieră și a devenit asistentă de televiziune. Ei bine, dacă începutul a fost de nota zece, cu siguranță, frumoasa artistă se va descurca de minune în rolul de asistentă TV.

”Am plâns când am aflat că am fost aleasă. Și părinții mei au plâns”, a spus Cosmina Adam, în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Video