Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Pregătiri de șapte stele, dar aniversare cu lacrimi! Cum a primit Vulpița surpriza lui Viorel | Video

În timp ce Viorel şi Rafaelo puneau la punct ultimele detalii, Vulpiţa era răsfăţată la maximum. Veronica s-a simţit ca o zeiţă, duminică, când, fără să ştie că o aştepta o mare surpriză, a trecut pe la un salon de înfrumuseţare. Acolo, tânăra a avut parte de tratamente faciale şi coporale, dintre cele mai alese.

În timp ce Rafaelo și Viorel puneau la punct ultimele detalii, Vulpița s-a răsfățat la maximum. Ea a fost la un salon de înfrumusețare unde a avut parte de un răsfăt aparte.

În tot acest timp, Viorel și Rafaelo i-au pregățit o surpriză cu ocazia împlinirii a șase ani de căsnicie.

Viorele, iar ai încurcat-o! Dezvăluire șoc! Vulpița îl đă de gol pe soțul infidel!

Cum s-a răsfățăt Veronica la salon

La salon, Veronica a avut parte și de o ședință de reflexoterapie, dar și o împachetare cu ciocolata, pentru hidratarea pielii. Dar răsfățul nu s-a oprit aici, Vulpiței i sa aplicat și o masca cu aur de 24 de carate.

Cum a decurs aniversarea soților Stegaru

Șampanie, covor roșu, muzică, trandafiri și mâncare libaneză toate au fost incluse în surpriza pregătita de Viorel.

Îmbrăcat la costum și cu un buchet de trandafiri în mâna, Viorel a dispărut din pesiaj când a apărut Vulpița, care nu a știut nicio secundă ce i se pregătește. Îbrăcata elegant, Veronica a călcat pe covorul roșu, unde a așteptat-o Rafa.

Artistul a legat-o la ochi pentru a crește suspansul, iar în așteptarea suprizei și-a făcut apariția Viorel. Barbatul i-a oferit un buchet imens de trandafiri roșii Vulpiței. Doar că soția lui se pare că ar fi preferat să fie altcineva în locul lui Viorel.

Pregătiri de aniversare! Rafaelo, ajutorul lui Viorel pentru împăcare! Ce surprize i s-au pregătit Vulpiței! |Video

"Nu mă recucerești, degeaba ai încercat, ca nu poți",i-a mărturisit Vulpița.

După ce i-a declarat dragostea, Viorel și-a exprimat dorința de a -și reînnoi jurămintele cu Vulpița, care pare de neînduplecat. Nu -l mai vrea pe Viorel, cel alături de care a stat șase ani.

În final cel care s-a supărat a fost Viorel, care a plecat, lăsându- si soția la masă cu Rafa.

"Îți mulțumesc pentru supriză , dar rămâi singur,"au fost vorbele Vulpiței, în timp ce Viorel îi declara drragostea lui.

"Veronica, eu te iubesc pâna la moarte," a fost declarația lui Viorel.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Video