Live acumiUmor Sezonul 10
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Cum arată casa Mariei Constantin și ce dezvăluiri face vedeta despre relația cu iubitul ei

Fosta soție a lui Marcel Toader și-a cumpărat casă nouă și ne-a arătat cum și-a decorat locuința, fiind foarte mândră de rezultatul final. Frumoasa cântăreață e fericită în sfârșit.

Cum arată casa Mariei Constantin și ce dezvăluiri face vedeta despre relația cu iubitul ei

instagram

Maria Constantin, celebra cântăreață de muzică populară, a primit echipa Acces Direct în casa ei, mândrindu-se cu munca sa. Şi-a luat viaţa în propriile mâini încă de la 16 ani, a trecut prin multe necazuri, însă soarele a răsărit şi pe strada ei.

În luna îndrăgostiţilor, Maria Constantin a dezvăluit că s-a mutat în casă nouă, cu noul iubit. Artista care a luat viaţa de la capăt a treia oară, se mândreşte cu prima sa locuinţă, o casă luminoasă în care predomină culoarea verde.

Despre amenajarea noii locuințe

Casa decorată cu mult bun gust a fost gata în august, iar Maria s-a mutat în noua locuință și a început să decoreze, să aleagă mobila și să stabilească ultimele detalii.

“Nici acum nu pot spune că este gata”, a mărturisit Maria.

În dormitor predomină nuanțele de verde și gri. Patul este rotund, iar peretele din spatele lui este îmbrăcat în catifea. Acolo Maria a amplasat și un șemineu pentru o atmosferă romantică în dormitor.

“Am ales ceva foarte simplu dar în același timp, spun eu, într-un stil mai elegant și în același timp minimalist. E un nstil modern”, a adăugat frumoasa blondină.

În living, Maria a ținut neapărat să-și pună amprenta personală, așa că a contribuit la văruit, alegând un var special cu sclipici pentru peretele din fața canapelei luxoase. Maria spune că s-a distrat exersînd singură modelul de pe perete.

Deși încă băiețelul ei nu a venit în vizită să vadă noua locuință, fiind ocupat cu școala online, Maria Constantin e nerăbdătoare să vadă care va fi reacția lui.

citește și: I-a moștenit ochii albaștri. Cât de tânără și frumoasă e mama Mariei Constantin

Dressingul artistei este unul cu haine normale, dar și costume de scenă scumpe, cu care artista se mândrește. De asemenea, ei îi place foarte mult să păstreze ținutele purtate în videoclipuri. Printre preferatele ei se află un sacou făcut dintr-un costum național vechi.

Ea are și piese vestimentare de colecție, care au aparținut bunicii ei. Maria se mândrește cu o rochie deosebită, de 33 de ani, făcută de mama ei la igliță, pe vremea când era însărcinată cu ea.

Bucătăria a fost decorată cu mobilă turcoaz, aceeași nuanță ca în restul casei. Frumoasa blondină se declară o gospodină convinsă și a mărturisit că îi place tare mult să gătească.

Despre relația cu noul iubit

Printre persoanele care apreciază cel mai mult felul în care gătește Maria se numără și iubitul ei, care o ajută uneori în bucătărie. Frumoasa artistă se ocupă în mare parte de curățenie și gătit în casă, în special pentru că a învățat multe lucruri de la mama și bunica ei.

După divorț, vedeta mărturisește: “Am rămas în pom și pomul în aer (...) și din puncte de vedere financiar, și din multe puncte de vedere, psihic nu mai vorbim”.

citește și: Maria Constantin iubește din nou! Cine este bărbatul care i-a răpit inima. „Sunt o norocoasă”

Fiind nevoită să o ia de la capăt de nenumărate ori, acum Maria spune că este călită și știe să se descurce în orice situație. Întrebată fiind dacă s-ar vedea din nou mireasă, artista a răspuns:

“Normal că îmi doresc să-mi iau viața de la capăt, normal că îmi doresc să mă căsătoresc și să am o familie și sper să fie până la sfârșitul vieții mele pentru că, după cum spuneam, nu îmi mai doresc să o iau de la capăt”.