Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cum arată fosta iubită a lui Fulgy, fiul Clejanilor. Blonda l-a acuzat pentru agresiune

Fosta iubită a lui Fulgy, blonda sexy, are o casă-palat, organizată cu mult bun-gust.

Cum arată fosta iubită a lui Fulgy, fiul Clejanilor. Blonda l-a acuzat pentru agresiune

antena 1

Frumoasa blondină arată că este o femeie independentă și că tot ce are este doar datorită muncii sale și a ajutorului primit de la familia ei. Ea trăiește într-o casă imensă de una singură și a dezvăluit că a trecut peste despărțirea de Fulgy, fiul Clejanilor.

Aceasta a povestit că cei doi au fost într-o relație timp de aproximativ 6-7 luni, iar de atunci nu au mai ținut legătura. Desigur, blonda sexy cu trup de zeiță a dezvăluit că între ei a rămas respectul pentru că au trecut unul prin viața celuilalt.

citește și: Viorica de la Clejani vrea operaţii estetice, dar Ioniţă a pus lacătul pe bani!

Blondina a făcut o mărturisire cel puțin surprinzătoare, spunând că ea nu a suferit niciodată din dragoste, nici măcar atunci când vine vorba de Fulgy.

Într-un interviu anterior pentru XNS, Fulgy mărturisea că e posibil să o fi speriat pe frumoasa blondă la care încă ține.

“O fată specială și va rămâne în sufletul meu fie că vrea sau nu”, mărturisea pe atunci cu regret Fulgy. La un an după despărțire, fosta iubită a artistului face dezvăluiri despre viața ei personală.

Blonda care l-a înebunit pe Fulgy a declarat că el face parte din trecutul ei și nu ar vrea să mai vorbească despre asta. În prezent, ea are o relație cu altcineva, dar nu a dorit să dezvăluie identitatea bărbatului sau să dea alte detalii.

Blondina spune că nu e genul de femeie care să sufere din dragoste, dovedind că are un ncaracter puternic. Motivul pentru care pare că are inima de fier stă în faptul că a fost înșelată în trecut, într-o altă relație.

“Am aflat mult prea târziu ca să mai simt ceva. Am aflat după ce relația se terminase”, mărturisește Alina.

Despre familia Clejanilor, frumoasa Alina are doar cuvinte de laudă: "Ei ca familie sunt niște oameni minunați. (...) Pentru mine personal sunt o familie exemplu".

Alina se mândrește acum cu un apartament de 200.000 de euro situat în nordul capitalei. Ea a cumpărat apartamentul complet mobilat în urmă cu aproximativ un an. Deși are o bucătărie cochetă și complet utilată, frumoasa blondină mărturisește că nu e o bucătăreasă desăvârșită. Ei nu îi place să gătească și spune că nu a gătiti niciodată în 25 de ani.

Ea are un dressing impresionant, cu blanuri naturale și o colecție de încălțări foarte scumpe. Pentru a-și satisfice setea de lux, Alina a spus că la vârsta de 20 de ani și-a început propriul business, o spălătorie auto. Cu ajutorul familiei ei a reușit să mai deschidă încă o spălătorie între timp.

În prezent, blondina lucrează la un nou proiect despre care nu poate încă oferi detalii, dar promite să își surprindă fanii.

Alina își dorește să se mute la casă pentru că a crescut la casă și îi plăcea tare mult. De asemnea, ea visează să își schimbe curând și mașina pentru că nu o găsește prea confortabilă. Alina spune că deși are permis de conducere, preferă să îl lase pe șoferul ei personal să îi conducă mașina.