Cum arata Haziran, iubita lui Luis Gabriel. Cântărețul a cucerit România cu piesa "Toate Diamantele"

Luis Gabriel are cui să îi ofere toate diamantele! Îndrăgitul cântăreţ este îndrăgostit lulea de Haziran, iar împreună au scos melodii care au ajuns în topurile muzicale.

Luis Gabriel și Haziran

Acces Direct & Instagram/Luiz Gabriel

Supranumiţi "Diamantul şi Perla", cei doi artişti îşi trăiesc povestea de dragoste printre note muzicale în cuibuşorul lor de vis.

A strans peste 80 de milioane de vizualizari pe Youtube, este dorit de toate domnișoarele din România și se pare că acum și-a găsit aleasa inimii. Luis Gabriel a apărut alături de iubita sa la Acces Direct și au povestit cum le merge împreună.

Cine este Haziran, iubita lui Luis Gabriel

Haziran este o tânără domnișoară blondă, care împărtășește aceeași pasiune pentru muzică cu iubitul său, Luis Gabriel. Deși foarte tineri, cei doi au decis să ia viața în piept și să-și asume o relație în adevăratul sens al cuvântului. Stau în aceeași casă, împart aceleași lucuri, aceeași dragoste pentru muzică, dar șia celeași responsabilități.

Citește și: Cum arată Dani Stoian, fiul lui Florin Salam cu Fănica. Tânărul are 18 ani și este tatăl unui băiețel superb

"Până să locuim împreună nu eram atât de îndrăgostiți, nu aveam aceeași rutină. Acum s-a schimbat totul în viața noastră. Și avem și griji mai multe", spune Haziran.

Citește și: Cum arată fiica lui Vali Vijelie, Rusu Cati. Artistul este foarte mândru de singura sa fată

Cei doi au și o melodie de suflet împreună. Luis Gabriel a lansat o piesă în colaborare cu iubita sa, ”Diamantul și Perla”, melodia care a adunat aproape 12 milioane de vizualizări pe Youtube.

Luis și Haziran locuiesc mai mult la Craiova, decât la București, rezervându-și timpul pentru Capitală doar în scop profesional: "Noi majoritatea hainelor le avem la Craiova pentru că ne petrecem timpul și acolo. Aici e doar ce-i trebuie lui pentru clipuri", spune iubita cântărețului.

Relația lor merge șnur, mai ales că lucrează la proiecte comune și tot timpul și-l petrec unul alături de celălalt. Tinerii și-au pus deja bazele carierei și vor să muncească cât de mult se poate pentru a evolua în industria muzicală. Ambii sunt mândri de ceea ce au reușit să realizeze împreună, dar și separat și se privesc cu admirație la fiecare pas.

Luis Gabriel a devenit cunoscut după ce a lansat piesa "Toate diamantele", alături de Ionuț Cercel. Dacă în anii 2000 Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, rupea scenele alături de manelişti celebri la doar 12 ani, ei bine acum s-a reprofilat. A lăsat deoparte microfonul şi a devenit "maşină de hit-uri".

Citește și: Cum a reacționat Loredana când Costi Ioniță i-a propus colaborarea cu 11 maneliști în piesa "Fericire": Asta înseamnă să fii divă

Fostul copil fantastic al muzicii de petrecere, Ionuţ Cercel este acum un artist complet transformat și descoperă tinere talente. Acesta a fost mâna dreaptă a lui Luis Gabriel, a cărui an de glorie a fost 2020, atunci când melodia "Toate Diamantele" s-a auzit în întreaga țară, chiar și pete hotare.

Ultimele știri