Cornel Palade a vorbit cu Ada, fiica sa, prin furtunul de la aspirator! Cum s-a respectat distanța socială în casa artiștilor

Îndrăgitul actor de comedie, Cornel Palade, este cel mai mândru tată. Fiica sa, Ada, i-a moştenit talentul şi îi calcă pe urme. Însă care este relaţia dintre ei, ce fel de ginere îşi doreşte Cornel, pentru fata lui, dar şi cum a trecut familia Palade prin perioada de pandemie, am aflat chiar de la Ada şi de la Cornel.

Cunoscutul comic și prezentator de televiziune Cornel Palade este mândru nevoie mare, pentru că numele său merge mai departe. Nu a devenit bunic-cel puțin, nu încă, dar fiica sa îi calcă pe urme. Andrada Palade, alias Ada, a îmbrățișat o carieră în actorie, tânăra având deja apariții pe scena teatrului, alături de tatăl său, dar și de alte nume sonore.

Ba mai mult, frumoasa fiică a lui Palade susține în ultima vreme spectacole de stand up comedy, semn că așchia nu sare departe de trunchi.

Până să urmeze drumul actoriei, Ada și-a încercat norocul în lumea muzicală, fiind concurentă la „X Factor” și „Te cunosc de undeva!”, alături de tatăl ei. Aceste experiențe nu au fost tocmai de succes, astfel că fiica lui Cornel Palade pare convinsă că locul ei este pe scenă, dar din postura de actriță de teatru.

Cu toate acestea, dragostea pentru muzică nu a pierit, Ada continuă să cânte în familie, întreținând atmosfera la petreceri, prin duete realizate chiar alături de tatăl său.

Între timp, tânăra de 30 de ani a terminat actoria, continuându-și apoi studiile în Statele Unite ale Americii, iar acum are numeroase apariții pe scenele de teatru din țară, alături de tatăl său, veteranul comic Cornel Palade, dar și de alte nume cunoscute ale comediei românești.

„Eu o să fiu fata lui tata până închide ochii. O să mă cheme tot Palade. Vrem să ducem numele Palade cât mai departe” , a mărturisit cu mândrie Ada Palade, într-o emisiune televizată.

Cum și-a petrecut familia Palade perioada de ezolare și cum trebuie să fie soțul Adei, puteți afla, urmărind materialul video de mai sus, din Acces Direct.

Ultimele știri