Colegi de clasă la șoferie! Vulpiţa şi Viorel Stegaru s-au pus serios cu burta pe carte. Cum s-au descurcat la prima oră de legislație rutieră | VIDEO

Vulpiţa şi Viorel s-au trezit dis de dimineață și s-au dus la prima lecție de la școala de șoferi. Iată cum s-au descurcat soții Stegaru!

Chiar dacă e vineri şi toţi elevii sunt deja în vacanţă, soţul Veronicăi s-a trezit dis de dimineaţă şi s-a dus la prima lecţie de la şcoala de şoferi.

Viorel Stegaru a ajuns primul! Şi era pus pe fapte mari. Nu a trecut mult timp şi, la şcoala de şoferi, şi-a făcut apariţia şi Vulpiţa.

Show exploziv! Vulpiţa, evadare nocturnă la Antena Stars, cu Rafaelo! Veronica, la TV! Viorel, cu nervii lui, în casă: ”Vrea să mă controleze”

După ce instructorul le-a fost explicat ce au de făcut, Vulpiţa şi Viorel s-au apucat să răspundă, rând pe rând, la diverse întrebări din legislaţia rutieră.

Emoţionată, dar, în acelaşi timp, bucuroasă că a răspuns corect, Vulpiţa a trecut la următoarea întrebare.

Ca să se poată concentra mai bine, i-am lăsat pe soţii Stegaru să-şi vadă de chestionarele lor. Şi, timp de o oră, atât Vulpiţa, cât şi Viorel nu au ridicat deloc ochii din calculator. Semn că amândoi îşi doresc foarte mult să înveţe!

După câteva zeci de minute, Vulpiţa a fost prima care a părăsit sala de curs: "Gata, am terminat prima. M-am descurcat. Am şi făcut poze la vreo câteva. Am citit înainte de a veni aici şi am ştiut răspunsurile."

După câteva minute, a ieşit şi Viorel din sala de clasă: "Semnele de circulaţie le ştiu. Am văzut cum trebuie să procedăm. Răspunsuri, am răspuns cel puţin la, zic, aproape 90 de întrebări corect."

10 ani de tragedie! Coşmarul mămicii educatoarea te va răscoli! Băieţelul său crede că e moartă!​

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Ultimele știri