Căutare Live

Cum trece Andreea Bălan peste greutățile vieții. Confesiunile vedetei despre cum e sa fie mamă singură

Andreea Bălan a fost invitata Mirelei Boureanu-Vaida la Acces de Weekend. Membra juriului Te cunosc de Undeva a venit în platoul emisiunii însoțită de cele două fiice ale sale, Ella Maya și Clara Andreea.

Andreea Bălan, membra juriului Te Cunosc de Undeva

Instagram

Andreea Bălan: "Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot... dar pot!"

Andreea Bălan a povestit cum își organizează timpul având în vedere că acum este mamă singură. Cântăreața a declarat că își dorește să le ofere celor două fetițe "o copilărie extraordinară, cu foarte multă veselie, bucurie".

Vedeta este o femeie puternică și asumată, iar după despărțirea de tatăl copiilor săi, a găsit puterea să își refacă viața și să își organizeze timpul pentru ca Ella și Clara să fie fericite și să se simtă protejate.

Mirela Boureanu-Vaida a dorit să afle de la Andreea Bălan cum arată viața ei acum și dacă este o femeie o îndrăgostită.

Artista a făcut apel la diplomație și a spus că a învățat o lecție importantă din greșelile trecutului: "Dacă nu iese bine, după aceea, îți cam pare rău că ai făcut atâta expunere (...) Când te căsătorești, nu te gândești că se termină", a mai spus cântăreața.

Citește și: Andreea Bălan a făcut o dezvăluire în direct. Cine îi șterge lacrimile cântăreței

Tot în cadrul interviului, fosta membră a trupei Andre și jurata de la Te Cunosc de Undeva, a descris puțin programul pe care îl respectă de când se ocupă de Ella și Clara fără tatăl lor: "Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc."

Ce relație au fetele Andreei Bălan cu tatăl lor

Printre altele, Andreea Bălan a dezvăluit care este relația fiicelor sale cu tatăl lor, dar și care este dinamica actuală în familia sa.

"O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește", a spus Andreea Bălan despre timpul petrecut de fiicele sale cu George, fostul său partener de viață.

Citește și
mihai-petre-stă-pe-scaun-alături-de-elwira-irina-fodor-lidia-buble-oase-estera-și-echipa-asia-express
Ce echipă a câștigat Asia Express, sezonul 4! Drumul Împăraților și-a ales învingătorii
Ce echipă a câștigat Asia Express, sezonul 4! Drumul Împăraților și-a ales învingătorii
cuza-emi-două-ipostaze-diferite
EXCLUSIV. Ce au declarat Emi și Cuza, după finala Asia Express
EXCLUSIV. Ce au declarat Emi și Cuza, după finala Asia Express
mihai-petre-elwira-se-îmbrățișează-și-au-coroane-pe-cap
EXCLUSIV. Mihai Petre și Elwira, primele reacții după ce au câștigat sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților
EXCLUSIV. Mihai Petre și Elwira, primele reacții după ce au câștigat sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților
Mai multe articole

Andreea Bălan este extrem de implicată în creșterea celor două micuțe și consideră că este respondabilitatea sa să se asigure că fetițele sunt fericite.

Vezi în materialul video de mai jos interviul complet acordat de Andreea Bălan în platoul emisiunii Acces de weekend:

Artista Mirela Petrean, conac domnesc cu uşi în formă pian și dressing cu bogății unicat!... Adriana Trandafir, între viață și moarte! Actrița, despre perioada când a fost infectată cu COVID-19...
Ultimele știri