Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Cum s-a îmbrăcat nașa Delia! Primele imagini de la botezul micuței Jessica, nepoata artistei

 

Eleganţa și rafinamentul au descris cel mai bine fericitul eveniment, care a dat fiori celor din familie, mai ales că bunicul sărbatoritei, tatăl Deliei și al Oanei a lăsat muntele Athos, pentu această zi atât de importantă!

O naşă de milioane, la propriu şi la figurat! Emoțiile au fost mari pentru Delia și soțul ei, Răzvan, care au creştinat-o ieri pe Jessica, nimeni alta decât nepoţica artistei. Marea Sărbătoare a reușit să reunească, pentru prima dată, toată familia şi asta pentru că, după mulţi ani, a fost prezent şi bunicul Ion Matache, reîntors acasă după ani de călugărie!

Delia a strălucit din cap până în picioare, la propriu

Lângă soţul ei, Răzvan, Delia a strălucit din cap până în picioare, la propriu. Artista a lăsat mască asistenţa, cînd a apărut ca pe covorul roşu. Ea a ales să poarte o rochie de culoare aurie, lungă până peste genunchi, cercei aurii și a asortat tot cu o pereche de sandale cu toc înalt. Soțul Răzvan a ales, pentru ziua cea mare, un sacou negru, cu dungi albe, pantaloni negri și adidași cu talpă alba, dar şi o coafura rebelă.

Nici Oana nu a fost mai prejos

Sora ei, Oana, dar şi finuţa, sau mai bine zis vedetele evenimentului au atras şi ele toate privirile. de cum şi-au făcut apariţia la biserica din Dorobanți, unde Jesica a primit sfânta taină a botezului. Frumoasa mămică, Oana a purtat o rochie arginitie, cu franjuri, lejeră, cu aer uşor retro, iar pe cap o cunună din flori. În timpul slujbei de creştinare a micuţei, superba mămică a purtat pe umeri un sacou negru.

Sărbătorită, comoara familiei, Jessica a fost răsfățată de toată lumea! De la mama și tatăl ei, la părinții spirituali, până la bunici și prieteni apropiați. Delia şi soțul ei au ținut-o grijulii în braţe şi au legănat-o pe tot parcursul slujbei. Îmbrăcata ca o mică prințesă, Jessie a fost foarte cuminte, iar acest lucru i-a făcut pe toți să fie relaxați și în culmea fericirii!

De când a venit pe lume, de la finalul anului 2017, micuţa Jessie  a acaparat toată atenția familiei. Delia a ținut să asiste la nașterea micuței, mai ales pentru a o cunoaște din prima clipă de viață și pentru a-i fi alături Oanei, sora ei.  

Imaginea de un milion de like-uri! Faceți cunoștință cu micuța Jessica, fiica Oanei și a lui Răzvan. Delia este topită!

Nu este exclusă varianta ca cea mică să le moștenească talentul mamei și a mătușii și să ajungă o mare cântăreață.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI