Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Dan Cămârzan, milionarul acuzat că şi-a omorât bunica, făcea parte dintr-o sectă: "Lucrez pentru Dumnezeu"

Milionar în euro acuzat că şi-a omorât bunica. Dan Cămârzan, căci despre el este vorba, avea o avere de 29 milioane de euro şi era vestit pentru extravaganţele sale. În urmă cu circa 10 ani, era cunoscut drept "regele litoralului". Zbura cu elicopterul până mare şi făcea diverse excentricităţi. La un moment dat, a plătit chiar şi 15.000 de euro pe o sticlă de şampanie. Asta până când a aderat la o sectă, pare-se, şi-a schimbat înfăţişarea şi s-a transformat total.

Milionar în euro acuzat că şi-a omorât bunica. Dan Cămârzan, căci despre el este vorba, avea o avere de 29 milioane de euro şi era vestit pentru extravaganţele sale. În urmă cu circa 10 ani, era cunoscut drept "regele litoralului". Zbura cu elicopterul până mare şi făcea diverse excentricităţi.

La un moment dat, a plătit chiar şi 15.000 de euro pe o sticlă de şampanie. Asta până când a aderat la o sectă, pare-se, şi-a schimbat înfăţişarea şi s-a transformat total.

O crimă înfiorătoare a zguduit întreg Braşovul. Un cunoscut şi controversat om de afaceri e acuzat că şi-a ucis, cu sânge rece, bunica! Milionarul Dan Cămârzan ar fi omorât-o chiar de faţă cu mama şi cu sora lui, care nu au mai putut face nimic pentru biata femeie în vârstă de 93 de ani. Motivul? Bărbatul s-ar fi enervat din senin pe bunica lui. Afaceristul ar fi avut un comportament dubios în ultima vreme.

Anul trecut, Cămârzan ar fi aderat la o sectă. Dovadă stau şi numeroasele filmări pe care omul de afaceri le posta pe contul său de socializare sau pe canalul de youtube. Dan Cămârzan s-ar fi schimbat total. El susținea în fața apropiaților că este "trimisul lui Dumnezeu" și că "Dumnezeu lucrează prin el".

Video