Manelist celebru, acuzat de escrocherie. Mirela a rămas fără 1.500 de euro, dar și fără lăutari la botez. Reacția lui Dan Pitic

Botez în lacrimi pentru o mămică ce şi-a dorit ca un celebru manelist să cânte la botezul copilului. Mirela susţine că i-ar fi plătit 1.500 de euro avans cântăreţului Dan Pitic, pentru a întreţine atmosfera la botez. Manelistul ar fi luat banii cu promisiunea că va fi prezent, dar s-ar fi făcut nevăzut.

Mirela, mamă a trei copii, aflată în Italia la muncă, îi aduce acuzații grave lui Dan Pitic. Se pare că manelistul i-ar fi luat banii, dar nu și-a făcut apariția la evenimentul femeii.

”Am luat legătura cu domnul Dan Pitic. Mi-a cerut suma de 2.500 de euro, din care 1.500 să fie avans. I-am trimis mamei 1.000 de euro, pentru că eu locuiesc în Italia. El s-a dus la Galați a luat banii de la mama, a făcut un contract de mână și când am venit acasă, trebuie să îi dau și restul. I-am dat și restul de bani”, a spus Mirela, în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Ei bine, după ce banii au fost împărțiți, pandemia le-a dat planurile peste cap, iar de aici până la un scandal montru a mai fost doar un pas.

Rafaelo, piesă nouă fără Vulpița. Poliția în acțiune la filmările clipului "Arde"!

”Între timp am schimbat data, să nu mai fac sâmbătă, să fac duminică, ca să pot face în aer liber, iar el mi-a zis să îi dau toți banii dacă vreau să vină. Până la urmă, după am rezolvat la restaurant să fac sâmbătă, el mi-a zis că nu mai vine nici așa, doar dacă îi dau toți banii înainte”, a mai menționat mama păgubită.

Manelist celebru, acuzat de escrocherie

Ei bine, după ce femeia și-a spus partea sa de adevăr, în direct, în cadrul emisiunii ”Acces Direct” a intrat și Dan Piticu, care și-a spus și el adevărul.

”Are dreptate, mi-a dat 1.500 de euro. Dar înainte cu câteva zile m-a sunat că schimbă data, doar că pentru duminică aceea aveam alt eveniment la Brăila, de unde luasem 1.000 de euro. Și ea a zis că să fac cumva să merg la ei la eveniment. Am sunat acolo, m-am scuzat și le-am dat banii înapoi. Apoi am sunat-o pe ea și i-am zis că am rezolvat acolo și să-mi dea mia de euro, banii promiși, nu în plus, că vin. Doar că atunci ea a început să-mi vorbească urât și m-a sunat și un neam de al ei să mă amenințe”, a spus Dan Piticu, la ”Acces Direct”.

Rafaelo cântă melodia Arde, la Acces Direct

Ulterior, manelistul a lămurit situația, dând vina pe cea care și l-ar fi dorit la eveniment și care nu a mai respectat ceea ce scria în contractul pe care-l semnaseră inițial.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Citește și
adriana-trandafir-maria-speranța-francesco-patrizia-paglieri-ciocnesc-paharul
Asia Express, 26 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, întâlnire emoționantă cu Patrizia și fiul ei. Ce au povestit
Asia Express, 26 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, întâlnire emoționantă cu Patrizia și fiul ei. Ce au povestit
adriana-trandafir-maria-speranța-beau-beri-ursus
Asia Express, 26 octombrie 2021. Cum au petrecut Adriana Trandafir și Maria Speranța prima Imunitate câștigată în Georgia
Asia Express, 26 octombrie 2021. Cum au petrecut Adriana Trandafir și Maria Speranța prima Imunitate câștigată în Georgia
colaj de imagini cu seba, gabi si mama lui seba de la mireasa sezon 4
Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba, mesaje pentru doamna Gabi. Ce a rugat-o să nu mai facă
Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba, mesaje pentru doamna Gabi. Ce a rugat-o să nu mai facă
Mai multe articole
Ultimele știri