Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Daniel Mărgărit, povestea din spatele succesului! Piesele ”Regelui Blănurilor” ajung chiar și la 100.000 de euro | Video

Este regele blănurilor din România, dar a început cu munca de jos, ca ucenic al tatălui său. Celebrul Daniel Mărgărit ne-a invitat în casa visurilor sale de pe lacul Snagov şi ne-a făcut dezvăluiri de suflet. Povestea superbei motociclete parcată la loc de cinste, în mijlocul sufrageriei, dar şi secretele vieţii fabuloase a faimosului designer de blănuri.

Daniel Mărgărit nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind deja un nume consacrat în industria modei din România. Cunoscut drept ”Regele Blănurilor”, a muncit toată viața ca să-și îndeplinească marele vis, iar acum, multe din piesele sale ajung chiar și la 100.000 de euro!

Designerul a povestit pentru ”Acces Direct” că această pasiune este, de fapt, tradiție de familie, toți din familia sa fiind blănari.

Daniel Mărgărit, povestea din spatele succesului

„Avem o istorie de peste 80 de ani în domeniul blănurior naturale de lux. Tatăl meu s-a apucat de blănărie în 1939, atestat documentar. Toți frații și surorile tatălui meu au fost blănari sau croitori de lux. Deci nu e întâmplătoare. Mama mea s-a cunoscut tot prin prisma jobului cu tatăl meu, și mama mea a fost blănăreasă. De la ea am deprins tainele acestei frumoase meserii”, a povestit el.

Mama a fost cea care l-a învățat meserie și o să-i rămână recunoscător toată viața pentru asta. Cu toate că la început credea că nu va face față, prin multă muncă și ambiție a ajuns astăzi unul dintre cei mai cunoscuți blănari din România.

„A fost foarte, foarte greu, mama mea fiind foarte judicioasă, foarte perfecționistă. Practic făceam și desfăceam tot timpul de 10 ori un lucru până am învățat să-l fac bine, dar așa m-am format și m-a învățat să fiu la fel de perfecționist. Sunt ca o soacră (...). Mama mi-a fost și mamă și tată. Tata a murit când eram eu o foarte mic, aveam 6 ani. Ne-a crescut pe mine și pe sora mea, ne-a educat și mi-a fost și partener de afaceri până anul trecut când a murit”, a mai spus Daniel.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!