Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Vulpița Veronica s-a dezlănțuit! S-a trezit cu sexy dansatoarea Emy la ușă și a ieșit spectacol

Veronica și Viorel Stegaru au continuat să învețe și astăzi au primit lecții importante de istorie. Doar că la ușă a bătut cineva și la ușă și-a făcut apariția dansatoarea Emy, cea care a provocat o criză de gelozie Vulpiței!

Soții Stegaru au luat ieri lecții de limba și literature română chiar de la Mara Bănică și pregătirea lor a continuat astăzi cu un profesor ce le-a ținut lecții de istorie.

În timp ce discutau cu reporterul emisiunii Acces Direct, la ușa celor doi a apărut un musafir neașteptat.

citește și: Vulpița, apariție interzisă minorilor! Veronica a dansat într-o fustă ce a lăsat totul la vedere

Dansatoarea Emy, blonda care a mai venit în casa Vulpiței și care a avut conversații îndrăznețe cu Viorel, a venit de data aceasta în vizită pentru a întreba de ce nu a apărut și ea în videoclipul lansat recent de către Veronica!

Vulpița Veronica s-a dezlănțuit! S-a trezit cu sexy dansatoarea Emy la ușă și a ieșit spectacol

Dansatoarea Emy, vizită surpriză acasă la Vulpița

De data aceasta Vulpița nu a părut la fel de supărată de prezența dansatoarei Emy. Aceasta i-a adus Veronicăi un costum de dans și chiar s-a oferit să o învețe pe aceasta câteva mișcări.

Însă liniștea nu a durat mult, căci Vulpița a început imediat să-i reproșeze lui Viorel că „își ține ochii în altă parte”, adică la Emy!

Ce s-a întâmplat acasă la Vulpița și la Viorel? Află totul urmărind materialul video de mai sus din emisiunea Acces Direct!