Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vulpița Veronica s-a dezlănțuit! S-a trezit cu sexy dansatoarea Emy la ușă și a ieșit spectacol

Veronica și Viorel Stegaru au continuat să învețe și astăzi au primit lecții importante de istorie. Doar că la ușă a bătut cineva și la ușă și-a făcut apariția dansatoarea Emy, cea care a provocat o criză de gelozie Vulpiței!

Soții Stegaru au luat ieri lecții de limba și literature română chiar de la Mara Bănică și pregătirea lor a continuat astăzi cu un profesor ce le-a ținut lecții de istorie.

În timp ce discutau cu reporterul emisiunii Acces Direct, la ușa celor doi a apărut un musafir neașteptat.

citește și: Vulpița, apariție interzisă minorilor! Veronica a dansat într-o fustă ce a lăsat totul la vedere

Dansatoarea Emy, blonda care a mai venit în casa Vulpiței și care a avut conversații îndrăznețe cu Viorel, a venit de data aceasta în vizită pentru a întreba de ce nu a apărut și ea în videoclipul lansat recent de către Veronica!

Dansatoarea Emy, vizită surpriză acasă la Vulpița

De data aceasta Vulpița nu a părut la fel de supărată de prezența dansatoarei Emy. Aceasta i-a adus Veronicăi un costum de dans și chiar s-a oferit să o învețe pe aceasta câteva mișcări.

Însă liniștea nu a durat mult, căci Vulpița a început imediat să-i reproșeze lui Viorel că „își ține ochii în altă parte”, adică la Emy!

Ce s-a întâmplat acasă la Vulpița și la Viorel? Află totul urmărind materialul video de mai sus din emisiunea Acces Direct!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro