Căutare Live

De 13 săptămâni, Acces Direct rămâne lider de audiență la orașe și în toată țara

De treisprezece săptămâni consecutiv, Acces Direct, prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1, rămâne cea mai urmărită emisiune în rândul telespectatorilor care se află în fața micilor ecrane, de luni până vineri, în intervalul orar 17.00 – 19:00. Între 13 și 17 aprilie, Acces Direct a fost lider de audiență la orașe și în toată țara.

Mirela Vaida

Cea mai urmărită ediție a fost cea difuzată marți, 14 aprilie, care a adunat în fața micilor ecrane 1.627.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara. Minutul de aur a fost înregistrat în aceeași ediție când, la ora 18:52, 2.232.000 de telespectatori din toată țara urmăreau Acces Direct.

Astfel, în mediul urban, Antena 1 s-a aflat pe primul loc, cu o audiență medie 6,3 puncte de rating și 19,8% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 5,3 puncte de rating și 16,7% cota de piață și Kanal D, cu 2,5 puncte de rating și 8% cota de piață.

Antena 1, cu emisiunea Acces Direct, s-a aflat pe locul întâi în clasamentul audiențelor și la nivelul publicului din toată țara, cu o audiență medie de 7,1 puncte de rating și 23,2% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 4,8 puncte de rating și 15,8% cota de piață și de Kanal D, cu 3,5 puncte de rating și 11,4% cota de piață.

Acces Direct este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00

Acces Direct, unul dintre cele mai puternice formate ale dupã-amiezii, este difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, la Antena 1. Emisiunea care o are drept gazdă pe Mirela Vaida le prezintă telespectatorilor cele mai importante subiecte ale zilei, poveşti de viaţă unice, dezvăluiri emoţionante ale invitaţilor, dar şi informaţii în premieră. Toate acestea sunt dezbătute în platoul emisiunii, alături de experţi în domeniu.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National

Perioada 13 aprilie - 17 aprilie 2020

Premieră absolută! Am aflat ce face Vulpița, atunci când nu se filmează sau se „rupe pe manele”. Bravo, Veronica!... Pe cât de frumoasă și talentată, pe atât de gospodină! Vlăduța Lupău și-a încântat fanii cu o melodie antrenantă, numai ...
Ultimele știri