Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

De ce a lipsit Mirela Vaida de la Acces Direct. Cine a înlocuit-o și pentru cât timp

Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, a lipsit de la emisiune luni seara, iar în locul ei a venit o cântăreață de muzică populară care îi seamănă leit. Iată motivul pentru care prezentatoarea a fost înlocuită și pentru cât timp.

De ce a lipsit Mirela Vaida de la Acces Direct. Cine a înlocuit-o și pentru cât timp

Acces Direct este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, de la Antena 1, care s-a bucurat săptămâni întregi să fie lider de audiență pe toate segmentele de public.

Emsiunea aduce în ochii telespectatorilor cazuri care mai de care intrigante, șocante și pline de mister, ce ajung să fie rezolvate pe un fir logic în platoul Acces Direct, cu ajutorul unor oameni bine instruiți.

Cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida, luni seara, la Acces Direct

La început de săptămână, scaunul Mirelei Vaida a fost ocupat de o nouă prezentatoare care îi seamănă leit. Emilia Ghinescu, o cunoscută cântăreață de muzică populară din România, a prezentat Acces Direct.

"Astăzi îi țin locul Mirelei. Sper să îmi transmiteți energia dumneavoastră pozitivă și să scap de emoții. Mirela te așteptăm din nou, mâine, la emisiune cu forțe proaspete. Mulțumesc din tot sufletul meu echipei Acces Direct pentru încrederea ce mi-au dat-o, pentru că mi-au dat pe mâini un asemenea proiect”, a spus Emilia Ghinescu atunci când a apărut pe micul ecran, din platoul emisiunii Acces Direct.

Artista de muzică populară a fost o bună perioadă de timp o figură cunoscută în televiziune, dar a decis să se retragă din lumina reflectoarelor după ce a devenit mămică pentru a treia oară. Cântăreața în vârstă de 41 de ani arată la fel de bine ca atunci când și-a făcut apariția în primele dăți, în fața publicului larg.

Vezi mai multe imagini cu Emilia Ghinescu în GALERIA FOTO

De ce a lipsit Mirela Vaida de la Acces Direct, luni seara

Mirela Vaida face parte din categoria celor mai iubite figuri din televiziunea românească și asta pentru că flerul și carisma sa sunt de neînlocuit! Prezentatoarea Acces Direct, în vârstă de 38 de ani, este o iubitoare a televiziunii, dar și a muzicii.

Mirela Vaida nu s-a putut prezenta pe micile ecrane, în fața telespectatorilor săi, luni seara, deoarece a participat la filmările intense de la Te cunosc de undeva! 2021.

Vestea bună este că Mirela Vaida revine la Acces Direct marți seară, de la ora 17:00 cu subiecte noi și intrigante.

Au început pregătirile pentru cel mai nou sezon al show-ului transformărilor, iar Mirela Vaida repetă extrem de mult pentru ca totul să iasă perfect. În zilele în care nu apare la Acces Direct, prezentatoarea lucrează de zor pentru a atinge perfecțiunea cu prestațiile sale la Te cunosc de undeva!

Citește și: Cine sunt vedetele de la Te cunosc de undeva! 2021. Iată starurile care intră în joc în cel de-al şaisprezecelea sezon

Aceasta nu este doar prezentatoarea emisiunii Acees Direct, ci și cântăreață, iar talentul și-l va demonstra în fața întregii țări în show-ul transformărilor din 2021, în calitate de participant care va evolua solo pe parcursul emisiunii.

Important de menționat este faptul că absența Mirelei Vaida de la emisune, de luni seara, nu va fi un caz singular. Situația se va mai repeta, artista fiind prinsă la filmările Te cunosc de undeva!. Potrivit a1.ro, locul ei va mai fi ocupat și de Mara Bănică în momentele în care prezentatoarea Acces Direct performează în show-ul transformărilor.