Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

De ce nu poate Vulpița să-și ia copilul de la socri! Legea nu e de partea ei! |Video

După ce au plecat alungați din casa familiei Stegaru, din Blăgești, Veronica și Viorel, se pare că au devenit aliați împotriva socrilor Vulpiței.

Deși, cei doi soți au plecat plini de speranță si dorință de a-și revedea fetița, se pare că s-au întors dezamăgiți din casa familiei Stegaru după ce tatăl lui Viorel a aruncat cu pietre și i-a gonit din fața casei.

Fetița celor doi soți, este crescută de mai bine de patru lui de bunica paternă, de doamna Ilinca, mama lui Viorel Stegaru, cea căreia i-a fost încredințată de Protecția Copilului.

Întâlnire cu scântei! Soții Stegaru au revenit la Blăgești! Cum a decurs întâlnirea celor doi, cu mama lui Viorel! |VIDEO

Așa ca situația soților Stegaru, care susțin că își doresc ca fiica lor sa creasca la Bucureșți, depinde de autorități.

Ca să poată lua fetița, cei doi au nevoie de loc de munca stabil si o locuință a lor, lucruri de care deocamdata Vulpița și Viorel nu dispun.

Totuși, în ciuda scandalurilor dintre cei doi soți, de-a lungul timpului, se pare că Viorel a ales sa fie de partea Vulpiței, luându-i apărarea în fața părinților săi, care nu vor sa mai auda de Veronica.

Revedere cu scandal în casa Stegaru! Vio și Vulpița, alungați cu pietre din Blăgeșți! |Video

Ba mai mult, Viorel pare atât de înverșunat pe părinții săi, încât a propus cameramanului care i-a însoțit la Blăgești, ca să depună plângere pe numele tatălui său, pentru ieșirile nervoase ale bărbatului, în urma cărora a aruncat cu pietre după operatorul Acces Direct.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro