Căutare Live

De unde a primit Veronica Stegaru porecla de Vulpița. Totul a început când soția lui Viorel a devenit cunoscută

Cuplul Veronica și Viorel Stegaru a devenit celebru în România, ca urmare a prezentării în cadrul emisiunii Acces Direct a evenimentelor lor familiale. Încă de când a apărut la emisiune, Veronica a primit o poreclă din partea prezentatoarei Mirela Vaida.

De unde are veronica Stegaru porecla de Vulpița

Mirela Vaida i-a dat o poreclă Veronicăi, asociind-o cu o vulpe șireată, ca urmare a declarațiilor acesteia și a episoadelor de infidelitate în căscinicia cu Viorel.

Mirela Vaida i-a dat o poreclă Veronicăi Stegaru

Așadar, Veronica Stegaru a primit porecla de „Vulpița” chiar de la prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”. Mirela Vaida a remarcat șiretenia femeii, așa că porecla pe care i-a oferit-o a venit extrem de natural și a fost îmbrățișată de toți cei care o cunosc pe Veronica.

Vulpița din Blăgești, care este însărcinată cu al doilea copil, a împlinit recent vârsta de 23 de ani. Femeia împreună cu soțul ei au plecat de la părinți pentru că nu mai suportau criticile acestora referitoare la lipsa locurilor de muncă și au primit o casă în Buzău, din partea unui telespectator. Cei doi s-au instalat în noua casă, însă peripețiile din familia lor sunt departe de a se fi terminat.

Citește și: Veronica și Viorel, gospodari supremi! Vecina este ajutorul de nădejde al soților Stegaru

Fiica celor doi soți se află în prezent cu bunicii, iar asta îi neliniștește pe părinți: „Să îmi aduc fata. Asta e cea mai mare dorinta și sper să mi-o îndeplinesc", a spus Vulpița de ziua ei.

Mama lui Viorel, doamna Ilinca, le-a cerut 10.000 lei fiului și nurorii ei pentru că au avut grijă în ultimele luni de fetița lor.

Citește și: Cuvinte grele din partea părinților lui Viorel. Ce sumă le cer soților Stegaru pentru a le da fetița

Vulpița a izbucnit când a auzit gluma făcută de Viorel. Cum a reacționat Veronica atunci când soțul ei a numit-o "v... Cum arată Mirela Vaida la primele ore ale dimineții, fără machiaj și editări. Vedeta nu se ascunde...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x