Căutare Live

De zece săptămâni consecutiv, Acces Direct, lider de audiență pe toate segmentele de public

Emisiunea Acces Direct rămâne, pentru a zecea săptămână consecutiv, prima opțiune în rândul telespectatorilor care se află în fața micilor ecrane, în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 17.00 – 19:00.

De zece săptămâni consecutiv, Acces Direct, lider de audiență pe toate segmentele de public

Între 23 și 27 martie, emisiunea prezentată de Mirela Vaida a fost așadar, din nou, lider de audiență pe toate cele trei segmente de public. Cea mai urmărită ediție din această perioadă a fost cea de luni, 23 martie, care a adunat în fața micilor ecrane 2.480.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara. Minutul de aur a fost înregistrat în aceeași ediție, la ora 18:54, când 3.473.000 de telespectatori din toată țara urmăreau Acces Direct.

Astfel, în perioada 23-27 martie, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 17:00 și 19:00, Antena 1, cu emisiunea Acces Direct, s-a aflat pe primul loc în clasamentul audiențelor la nivelul publicului de la orașe, cu 9,4 puncte de rating și 23,1% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 7,5 puncte de rating și 18,3% cota de piață și Kanal D, cu 3,1 puncte de rating și 7,5% cota de piață.

Antena 1 s-a situat pe locul întâi și la nivelul publicului din toată țara, cu o audiență medie de 11,9 puncte de rating și 28% cota de piață, urmată de Pro TV, care a înregistrat 7,3 puncte de rating și 17,1% cota de piață și de Kanal D, cu 4,2 puncte de rating și 9,9% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Antena 1 rămâne lider, cu o audiență medie de 6,5 puncte de rating și 21,5% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 6 puncte de rating și 19,9% cota de piață și de Kanal D, cu 2,9 puncte de rating și 9,6% cota de piață.

Acces Direct, unul dintre cele mai puternice formate ale dupã-amiezii, este difuzat în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, la Antena 1.

Emisiunea care o are drept gazdă pe Mirela Vaida le prezintă telespectatorilor cele mai importante subiecte ale zilei, poveşti de viaţã unice, dezvãluiri emoţionante ale invitaţilor, dar şi informaţii în premierã. Toate acestea sunt dezbãtute în platoul emisiunii, alături de experţi în domeniu.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National Perioada 23-27 martie 2020

Vulpița, orbită de furie și gelozie! Veronica a trecut la amenințări: „O să ajung la spital”... Imagini în direct din casa lui Sergiu, tânărul din Iași care a mers călare ca să ajungă la bebeluşul lui nou-născut | Vi...
Ultimele știri