Declarațiile complicei care a însoțit-o pe atacatoarea Mirelei Vaida, filmată cu camera ascunsă. "Vor să mă ducă la puşcărie"

Complicea atacatoarei a fost găsită în Iași și a fost filmată cu camera ascunsă, în timp ce i se puneau întrebări.

Echipa Acces Direct a mers astăzi și a căutat-o pe femeie. Potrivit semnalmentelor, complicea a fost găsită.

antena 1

Ancheta continuă, după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct în platoul emisiunii Acces Direct de la Antena 1 de o femeie dezbrăcată, care a aruncat cu un pietroi imens către prezentatoarea TV.

Complicea atacatoarei a fost văzută de curând în zona Gării de Nord, potrivit unei telespectatoare. Echipa Acces Direct a mers astăzi și a căutat-o pe femeie. Se pare că aceasta se întorsese la Iași, locul ei de proveniență. Potrivit semnalmentelor, complicea a fost găsită.

Femeia a fost intervievată cu camera ascunsă de o persoană din echipa emisiunii Acces Direct, dar aceasta și-a dat seama.

Complicea și-a dat seama imediat că femeia care o intervievează e reporter și a presupus că e de la Antena 1. Aceasta a spus că nu vrea să dea detalii până nu află unde lucrează domnișoara care s-a așezat lângă ea pe bancă.

Citește și: Noi detalii ies la suprafață despre complicele femeii dezbrăcate, care a atacat-o pe Mirela Vaida. Cine este și cum arată

Femeia a spus că își dorește să strângă bani să plece în Ierusalim să se boteze, spunând că a crescut la casa de copii și doarme prin cimitire de multe ori.

Complicea a recunoscut că a fost în preajma sediului Acces Direct, dar nu ea a fost cea care a pus-o pe atacatoare să se dezbrace. Complicea spune că o cunoaște pe Mirela Vaida de la televizor și crede că prezentatorea TV vrea ca ea să fie arestată. Din felul în care vorbea și se comporta se vede că femeia suferă de anumite tulburări.

Ce spune complicea despre ziua atacului

Femeia povestește că a fost la fața locului când s-a întâmplat atacului. A spus că nu vrea să vorbească cu Mirela Vaida pentru că prezentatoarea o urăște. Ea neagă orice legătură cu femeia care a atacat-o.

Ea a recunoscut că a fost la centrul de la Pallady cu atacatoarea și adesea au dormit și în cimitirul Bellu.

Ea spune despre atacatorea Mirelei Vaida că e consumatoare de alcool. Femeia a plecat prima la București pentru că voia să cerșească și atacatoarea. De asemenea, ea a menționat că nu ea a pus-o pe atacatoarea Mirelei Vaida să se dezbrace.

Citește și: Imagini cu presupusa complice a femeii care a atacat-o pe Mirela Vaida. Noi descoperiri ale echipei Acces Direct

Psihologul din platoul Acces Direct spune despre complice că evită anumite părți din poveste pentru că îi e teamă să nu ajungă în închisoare.

Cum i-a venit ideea atacatoarei de a se dezbrăca înainte de a intra în platoul Acces Direct

Complicea a fost de acord să dea interviu și a spus că a mers cu atacatoarea la București ca să o ajute să își găsească părinții.

Femeia a spus că nu a pus-o ea pe atacatoare să se debrace. De asemenea, complicea spune că nu știa nimic de pietrele din pungă și nici unde este sediul Acces Direct.

Întrebată fiind cu cine vorbea la telefon, complicea spunea că vorbea cu o doamnă din Israel pentru a face rost de bilet de avion să ajungă acolo.

De asemenea, ea spune că în tren în drum spre București atacatoarea i-a transmis prietenei ei că vrea să îi vină de hac Mirelei Vaida și atunci a pus la cale planul diabolic.

Detalii despre atacul la adresa Mirelei Vaida

La o zi după ce au fost date semnalmentele complicei, aceasta a fost descoperită de echipa Acces Direct. S-a aflat că ar fi și ea un om al străzii, alături de atacatoare. În urmă cu 3 ani, aceasta apare într-un video postat pe internet. Prietena de suflet a femeii dezbrăcate stă pe jos şi îi povesteşte unei trecătoare care o filmează, viaţa ei. Declarațiile acesteia pot fi urmărite in vieoclipul de mai sus.

Mai mult, atacatoarea Mirelei Vaida a fost luată în spațiu cu ceva timp în urmă de un bărbat. Anchetatorii Acces Direct au stat de vorbă cu cel care a găzduit-o pe femeia dezbrăcată. Cum era, de fapt, femeia și ce făcea puteția afla în videoclipul de mai jos.

Ultimele știri