Nu ați văzut-o niciodată așa pe Vlăduţa Lupău! E chef în bucătărie și stăpâna în casă

Este iubită pentru muzica ei, dar astăzi o să descoperiţi o altă latură a Vlăduţei Lupău, cea de chef! Frumoasa artistă ne-a invitat în bucătăria ei să ne arate ce bucate delicioase pregăteşte pentru masa de Paşte.

Probabil că puţini dintre voi v-aţi imaginat-o pe Vlăduţa Lupău atât de pricepută în bucătărie! Însă, vă spunem NOI că celebra artistă este o gospodină desăvârşită! Şi vă mai spunem să fiţi atenţi, căci frumoasa Vlăduţa va dezvălui câteva secrete ale reţelelor delicioase pe care le pregăteşte, cu mânuţele ei, de Paşte.

"Bună ziua, dragilor! Sunt Vlăduţa Lupău şi mă pregătesc să mă duc în bucătărie. Pentru că ne despart câteva zile până la masa de Paşti, aşadar trebuie ca noi, femeile, să ne pregătim masa de Paşti", spune artista.

"Ceea ce nu lipseşte de la mine pe masa de Paşti, de la familia mea este, bineînţeles mielul! Asa ca ne pregatim sa mergem sa facem o friptura de miel, dar nu uitam, de drob de pasca si bineinteles ouale rosii care sunt simbolul pastelui alaturi de un iepuras si alaturi de tot ceea ce inseamna sarbatoarea asta a Pastelui. Sunt acasa dupa cum vedeti, nu o sa petrecem departe de curte, de casa", continuă artista.

După ce mielul a fost tranşat, Vlăduţa a trecut la prepararea bucatelor.

"Dragilor aţi ajuns cu mine în bucătărie. Aşadar astăzi o să petrecem împreună şi o să vă spun secretele reţetelor mele şi o să vedeţi bineînţeles ce nu lipseste de pe masa de Paste la Vladuta Lupau, acasă.

O sa avem friptura de miel, o să avem drob, bineinteles nu o sa lipseasca ouale rosii si probabil, daca mai apucam, o sa facem si pasca tot astazi. Deja avem carnea de miel pregatita.secretuol friăturii de miel asa ca hai sa dam drumul la treaba", ne spune artista.

Pentru a vedea delicoasele preparate și pentru a profita de rețetele secrete urmăriți videoclipul de mai sus!

Ultimele știri