Deniz şi Zenys, vilă de jumătate de milion de euro. La început nu aveau nici maşină de spălat

Nu aveau nici maşină de spălat, însă acum au un adevarat palat, şofer şi grădinar. Deniz şi Zenys, cuplul care a făcut vizualizări record cu telenovela lor muzicală, ne-au arătat în premieră casa de jumătate de milion de euro. Cum arată palatul cu palmieri, fântână arteziană, foişor de sticlă şi tavan transparent.

Casa lor numită "The little palace" a costat în jur de 500.000 de euro. Mobile extravagante, pereți auriți, tablouri și bibelouri extrem de scumpe, toate aceste crează decorul unui mic palat în care cei doi îndrăgostiți își petrec viața de zi cu zi.

Au o curte imensă cu fântâni arteziene și copaci exotici care cer o îngrijire deosebită, mai ales în sezonul rece. Cei doi se ocupă de fiecare păriticică a casei și din când în când mai au și un ajutor pentru a ușura munca.

Cea mai multă atenție o cere maiestuosul palmier din curte care a costat în jur de 6.000/7.000 de euro. Pentru a avea un astfel de copac exotic este nevoie să ai în buzunar cel puțin 10.000 de euro ținând cont de faptul transportul cere multe cheltuieli, dar și intreținerea lui, mai ales că iarna are nevoie să fie sigilat.

Cei doi îndrăgostiți au o relație de mult timp. Se cunosc de când erau foarte mici și împreună au plecat pe drumul spre succes începând de jos. Cei doi au împreună doi copilași: "La început stăteam într-o chirie confort 3 și apoi, ușor, ușor am plecat în străinătate și așa cum vedeți ne-am îndeplinit visul. Visul nostru a fost familia,nu neapărat casa", spune bărbatul.

Cuplul se ocupă cu muzica. Împreună au reușit să ducă la bun sfârșit câteva proiecte muzicale în care el este solistul și ea este actrița din videoclipuri.

Urmăriți materialul de mai sus pentru a afla toate detaliile

Ultimele știri