Căutare Live

Dezvăluire cutremurătoare! O tânără a devenit victima unui polițist! „S-a urcat cu picioarele pe mine”

O tânără de 24 de ani acuză un poliţist că ar fi bruscat-o și că încătușat-o, iar mai apoi i-ar fi cerut 1.000 de lei! Totul s-ar fi petrecut în urmă cu doar câteva zile, atunci când fata se afla cu trei prieteni, în curtea casei. Întregul scandal a fost surprins de camerele de supraveghere!

Imagini şocante surprinse pe camerele de supraveghere de la locuinţa Emanuelei, o tânără de 24 de ani.

După cum se poate vedea şi în imagini, cei doi poliţişti îşi fac prezenţa în curtea Emanuelei. Unul dintre ei o ia la întrebări pe tânără.

Discuţia dintre cei doi nu o putem auzi, însă putem observa că, la un moment dat, unul dintre bărbaţii în uniformă scoate cătuşele şi începe să se joace cu ele. Încearcă parcă să o intimideze pe fata de 24 de ani.

După doar câteva secunde, în acelaşi imagini surprinse de camerele de supraveghere, vedem cum poliţistul, care învârtea cătuşele, o apucă de braţ pe Emanuela.

În încercarea de a-i pune cătuşele, pare-se, poliţistul o trânteşte la pământ pe fată. Iar când bărbatul în uniformă încearcă să o ridice pe Emanuela, fata pare lipsită de orice vlagă.

Şi nici măcar în maşina poliţiei, coşmarul Emanuelei nu s-ar fi încheiat, acuză fata.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect controversat!

Schimbare URIAȘĂ! După Alex Velea, o altă vedetă se alătură echipei „Acces Direct”! Despre cine este vorba... SECRETE din culisele serialului „Fructul oprit”! Michaela Prosan a făcut dezvăluirea momentului!...
Ultimele știri