Dezvăluire incendiară despre Andra, fiica lui Nico! Fosta concurentă Asia Express a făcut mărturisiri șocante

Are o viaţă desprinsă parcă din telenovele. A fermecat generaţii întregi cu vocea ei de aur, iar viaţa de familie o împlineşte, fără doar şi poate. Nico Matei, căci despre ea este vorba, ne-a deschis uşa casei sale din Ploieşti. Artista ne-a vorbit despre dramele cumplite pe care le-a trăit de-a lungul timpului, dar şi despre clipele care i-au umplut sufletul de fericire.

Nico Matei are o poveste desprinsă, parcă, din filme. A crescut într-o familie modestă, cu mam casniză și tată „omul bun la toate”. El a fost cel care i-a și deschis calea spre muzică.

Artista a cunoscut succes, întâia oară, la vârsta de 30 de ani. Pentru fiica ei, Andra, Nico spune că a fost un părinte exigent. Pentru că muncea zi și noapte, mama ei a fost cea care a crescut-o pe Andra, până la vârsta de cinci ani. Regretă că nu a fost mai prezentă în copilăria Andrei.

Carmen Grebenișan are probleme de sănătate! Concurenta Asia Express este de nerecunoscut: „N-am mai avut-o niciodată”

Reporterul Acces Direct a reușit să o descoasă pe Nico de secrete! Așa am aflat cum ar trebui să fie bărbatul care i-ar deveni ginere: „Să aducă bani în casă!”, a glumit artista.

Cine este băiatul de care s-a îndrăgostt Nico, când avea doar 14 ani și ce a atras-o cel mai mult la Laurențiu, soțul ei, puteți afla, urmărind materialul video de mai sus, din ediția de sâmbătă Acces Direct.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri