Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Dezvăluire incendiară despre Andra, fiica lui Nico! Fosta concurentă Asia Express a făcut mărturisiri șocante

Are o viaţă desprinsă parcă din telenovele. A fermecat generaţii întregi cu vocea ei de aur, iar viaţa de familie o împlineşte, fără doar şi poate. Nico Matei, căci despre ea este vorba, ne-a deschis uşa casei sale din Ploieşti. Artista ne-a vorbit despre dramele cumplite pe care le-a trăit de-a lungul timpului, dar şi despre clipele care i-au umplut sufletul de fericire.

Nico Matei are o poveste desprinsă, parcă, din filme. A crescut într-o familie modestă, cu mam casniză și tată „omul bun la toate”. El a fost cel care i-a și deschis calea spre muzică.

Artista a cunoscut succes, întâia oară, la vârsta de 30 de ani. Pentru fiica ei, Andra, Nico spune că a fost un părinte exigent. Pentru că muncea zi și noapte, mama ei a fost cea care a crescut-o pe Andra, până la vârsta de cinci ani. Regretă că nu a fost mai prezentă în copilăria Andrei.

Carmen Grebenișan are probleme de sănătate! Concurenta Asia Express este de nerecunoscut: „N-am mai avut-o niciodată”

Reporterul Acces Direct a reușit să o descoasă pe Nico de secrete! Așa am aflat cum ar trebui să fie bărbatul care i-ar deveni ginere: „Să aducă bani în casă!”, a glumit artista.

Cine este băiatul de care s-a îndrăgostt Nico, când avea doar 14 ani și ce a atras-o cel mai mult la Laurențiu, soțul ei, puteți afla, urmărind materialul video de mai sus, din ediția de sâmbătă Acces Direct.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro