Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Dezvăluirea momentului despre pedofilul din Drumul Taberei! Administratorul blocului în care au fost agresați copiii a mărturisit un detaliu total neașteptat!

Poliţistul filmat în timp ce abuza doi copii în lift, într-un bloc din Bucureşti, a fost reţinut şi şi-a recunoscut fapta!

Poliţistul, supranumit și pedofilul din Drumul Taberei, a fost filmat în timp ce abuza doi copii în lift, într-un bloc din Bucureşti.

A fost prins de poliție după patru zile de căutări, dar cazul a devenit și mai complicat după ce pedofilul din Drumul Taberei a recunoscut că nu este la prima infracţiune de acest gen.

Ministrul de interne cere acum şefilor agentului explicaţii despre modul în care polițistul a trecut testele psihologice. Mai mult decât atât, se pare că ies la iveală noi informații despre cel mai controversat caz al momentului!

Dezvăluire șocantă despre pedofilul din Drumul Taberei: „Când vedea copii în jurul lui începea să...”

Au fost patru zile de foc, în care românii au așteptat cu sufletul la gură prinderea vinovatului. Mesajul publicat de pagina oficială de Facebook a Poliției Române a devenit imediat viral:

Declarații de ultimă oră la Ministerul de Interne despre pedofilul din lift! Carmen Dan cere explicaţii, până miercuri, şefului Poliţiei Române

O echipă Acces Direct a mers la blocul în care locuiește pedofilul din Drumul Taberei și a stat de vorbă cu vecinii celui mai căutat polițist al momentului. Ce a declarat arministratorul blocului în care au fost agresați copiii? Află urmărind clipul video de mai sus!

Video