Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Dispariţia unei copile de 11 ani a scos la iveală detalii ȘOCANTE despre părinţii ei!

 

Dispariţia unei copile de 11 ani a scos la iveală acuzaţii şocante despre părinţii ei! Fetița a lăsat chiar și un bilet de adio, prin care anunță că se va sinucide!

O fetiţă de 11 ani a plecat de acasă, după ce mama ei a părăsit-o. Între timp, fetiţa a fost găsită. Tatăl se teme ca fiica lui să nu plece din nou de acasă, în caz că mama ei nu se va întoarce în ţară. 

Aceasta a dispărut de acasă fără urmă, după ce mama ei a părisit-o, din cauza bătăilor pe care le-ar încasa de la tatăl celei mici.

Înainte să fugă, copila a lăsat un bilet de adio, prin care îşi anunţa tatăl că se va sinucide, dacă mama ei nu se va întoarce la ea.

Totuși, detalii cumplite ies la iveală despre acest caz! Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe informații despre situție!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe