Live acumFilm: O mie si una de nopti
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Dispărut fără urmă! Un băieţel de opt ani e de negăsit! Mama copilului, Alexandra Păuleț: Tatăl e vinovat de dispariție!

Un băieţel de opt ani e de negăsit de sâmbătă, iar tatăl lui se gândeşte că e posibil ca cel mic să fi fost. răpit de cineva. Sute de oameni, poliţişti, pompieri şi săteni îl caută, cu disperare, pe Iulian, în speranţa că băieţelul va fi găsit, cât mai curând.

Cautările băiatului de opt ani dispărut din localitatea constănţeană Pecineaga continuă! Sute de oameni, poliţişti, pompieri şi săteni îl caută, cu disperare, pe Iulian, în speranţa că băieţelul va fi găsit, cât mai curând.

Iulian Alexandru Bițigă a dispărut de acasă sâmbătă după-amiază, iar de atunci, nimeni nu mai știe nimic de el. Băiețelul d eopt ani se juca în apropiere de casă atunci când a fost observat pentru ultima dată tatăl lui.

Polițiștii au încercat să dea de urma lui Iulian și au audiat mai multe persoane, printre ei se numără și fostul iubit al mamei băiatului, a cărei mașină a fost verificată de către criminaliști.

Peste 100 de polițiști, jandarmiși săteni au încercat și azi să-l găsească pe Iulian. Băiatul a fost căutat pe câmpurile din apropierea localității cu un câine de urmă, dar și cu un elicopter dotat cu o cameră cu termoviziune. În plus, cîutările au fost extinse și în haznalele din apropierea localității care au o adâncime de peste 10 metri. Tatăl și mama vitregă se gândesc că băiețelul este în viață și speră să-l găsească cât mai repede.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!