Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Doamne, cât de sexy e mama Antoniei! Cum arată femeia, la 52 de ani

sCând te uiţi la mama Antoniei nici nu-ţi vine să crezi că are o fată care a împlinit 30 de ani. Însă Denise Iacobescu nu e doar o mamă model, ci și o bunică ieșită din comun!

Când te uiţi la mama Antoniei nici nu-ţi vine să crezi că are o fată care a împlinit 30 de ani. Însă Denise Iacobescu nu e doar o mamă model, ci și o bunică ieșită din comun!

Frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri spumoase despre viaţa fiicei sale care a cucerit pe toată lumea cu muzica şi cu frumuseţea ei, dar a vorbit și despre divorţul de tatăl Antoniei şi despre cei trei nepoţi care o împlinesc.

Antonia a crescut in America. Am plecat cand avea ea cinci anisori cam asa, pana atunci noi am calatorit prin Europa, am locuit un an in Norvegia, un an in Elvetia, un an in Germania, un an in Anglia, apoi în SUA. Am plecat mai mult pentru a-i oferi ei un viitor mai bun”, a mărturisit mama artistei.

Cu ce se ocupă Denise, dar şi ce decizie şoc a luat la 52 de ani?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!