Live acumFilm: Triplu X - Intoarcerea lui Xander Cage
Prime Time 20:30Raman cu tine

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Dramă fără margini la Acces Direct! În decembrie ar fi împlinit șapte luni de relație, însă iubita a dispărut fără urmă din casa lor!

Spera că va trăi, câte zile mai are pe acest pământ, alături de iubita lui, dar s-a trezit, dintr-o dată, cu inima călcată în picioare. S-a întâmplat în ziua în care, Roxana, femeia pe care o consideră jumătatea lui, a fugit de acasă fără nicio explicaţie. A fugit şi s-a ascuns! Iar de atunci, tânărul îndrăgostit plânge fără oprire.

Tânărul îndrăgostit intră în platoul emisiunii cu o haină de-a fostei lui iubite. O ține după el ca să-i amintească de ea. Aceasta a fugit de acasă fără să spună nimic. I-a cerut 10 lei acestuia sub pretextul că se duce la farmacie, însă, nu s-a mai întors acasă.

A cunoscut-o pe 22 mai, iar luna aceasta ar fi împlinit șapte luni de relație. Șapte luni în care dragostea le-a inundat sufletele. Însă ceva s-a întâmplat! Inima unei femei nu este atât de ușor de cucerit! În timp ce el se lăsa pradă valurilor de emoție, ea căuta cu mintea altceva!

S-au cunoscut pe facebook și s-au mutat împreună! Pe datat de trei decembrie ea a dispărut fără urmă din casa lui.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro