Căutare Live

Duelul anului! Viorel, confruntare explozivă cu Rafaelo! Artistul îi este cel mai mare duşman: "Să o iei acasă la tine pe Veronica!"

Haine aruncate peste tot, Veronica, cu ochii în lacrimi şi Viorel, furios! Asta au văzut aseară, echipa Acces Direct, atunci când le-a făcut o vizită neanunţată soţilor Stegaru.

Certurile dintre Vulpiţa şi Viorel au continuat şi acasă. Iar, pentru că soţii Stegaru au plecat, de la platoul emisiunii, extrem de supăraţi unul pe altul, unul dintre reporterii Acces Direct a vrut să se asigure că cei doi s-au mai liniştit, odată ajunşi acasă.

Însă când colegul nostru a bătut la uşa apartamentului lor, s-a trezit martor la un scandal cumplit! Cu lacrimi, cuvinte grele şi haine aruncate. în toată casa!

Clipe secrete în mașina aurită! Vulpiţa, întâlnire în taină, cu artistul Rafaelo! Imagini care o să-l scoată din minţi pe Viorel

Ce a făcut Veronica, departe de Viorel, dar în compania celebrului artist, Rafaelo

Vulpiţa şi Rafaelo au făcut un duet de senzaţie. Cei doi au mers împreună într-un studio, să înregistreze prima lor melodie.

Viorel Stegaru nu acceptă sub nicio formă ca Vulpița să fie lansată în muzică de artistul Rafaelo.

Viorel consideră că Rafaelo se folosește de popularitatea Veronicăi ca să se lanseze el.

Tărăboi îngrozitor! Vulpiţa, gelozie extremă! Ce mișmașuri a făcut Vio?!

Mirela Vaida i-a spus lui Viorel ca pe el nu îl derajează colaborarea muzicală, ci faptul că Rafaelo o să câștige toți banii.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Casa din oaza verde a afaceristei de top. Diva Cleopatra are o locuinţă modernă, înţesată de tablouri valoroase. "U... Mirela Vaida, extrem de revoltată: Copiii din satele românești nu au apă și săpun, iar eu primesc somații și amenzi pent...
Ultimele știri