Căutare Live

După ce au alungat-o pe Iasmina, Vulpița și Viorel i-au deschis ușa casei unei vecine dornice să-i ajute și să le fie alături

Viaţa la sat nu este deloc plictisitoare! Asta ne-o demonstrează chiar soţii Stegaru, care nu contenesc să ne uimească cu activităţile pe care le au zilnic. De exemplu, astăzi, Veronica şi Viorel au primit vizita unei vecine. Tanti Miţa a avut şi o propunere inedită pentru cei doi soţi

După ce au alungat-o pe Iasmina, Vulpița și Viorel i-au deschis ușa casei unei vecine dornice să-i ajute și să le fie alături

Viaţa în noua casă din Buzău este plină de surprize pentru soţii Stegaru! O surpriză uriașă a fost chiar vizita vecinei Miţa, sfetnica satului, dar şi cea mai simpatică femeie de prin zonă.

"Bună ziua! Bună ziua! Bine ați venit sănătosi la noi. Viorele, te pup! Bine trăiți aici mai frățioare", spune vecina Mița.

Tanti Miţa a venit cu o propunere inedită pentru soţii Stegaru

"Știți de ce am venit la voi? Mergeți cu mine să vă arăt biserica. Să vă închinați, că o sa botezați", propune vecina Mița. Însă Biserica nu este singurul loc unde tanti Mița vrea să îi ducă, pe listă mai este Primăria, Polița, dar și Dispensarul satului, acolo unde va avea nevoie Veronica să meargă cel mai des, având în vedere că este însărcinată, iar nevoile și grija față de corpul ei sunt prioritare în această perioadă.

Nu au stat pe gânduri şi au acceptat imediat invitaţia vecinei Miţa. În doar câteva minute, Tanti Miţa i-a dus pe Veronica şi Viorel chiar în faţa dispensarului.

Ajunși în fața Bisericii, pe veronică o cuprinde nostalgia și asta pentru că nu a ami fost de mult timp într-un lăcaș: "Când eram la maică-mea fată, mergeam și când eram cu Viorel. Tot așa mă duceam la biserica", spune Vulpița.

După ce le-a arătat biserica, grădiniţa, dar şi dispensarul din sat, tanti Miţa şi soţii Stegaru s-au întors acasă. Acolo, vecina a ţinut să le mai dea câte un sfat celor doi.

"Uite, aici e dispensarul, aici e grădinița. Când aduci fetița, o aduci la grădiniță. E o învățătoare foarte bună", le spune tanti Mița soților Stegaru.

"Așa, Viorele. Să te apuci de treabă, să nu mai văd iarba pe aici, să nu mai văd gunoi, nu te râde că îți dau la fund. Auzi, Viorele! Lemnele alea toate trebuie așezate frumos, ca un om gospodar și de băiat tânăr. Așa, puse frumos una peste alta. Să vii la babă să vezi cum e la babă", îi povățuiește vecina Mița pe soții Stegaru.

Vecina Mița, adevărul despre soții Stegaru

Vulpița și Viorel apre să fi intrat cu repeziciune la inima vecinei Mița. Aceasta s-a lipit de ei pentru că îi vede ca pe niște oameni buni, care își vă de ale lor, dar se și distrează așa cum pot: "Îmi pare bine că mi-au venit niăte vecini buni și îmi e drag de voi. Să veniți la Tanti Mița și vă dă și oușoare, cocoșel, dar nu degeaba cocoșelul", spune vecina Mița.

Dar, Tanti Miţa a avut ceva de spus şi cu privire la vecina Iasmina. Cea care parcă ar fi adus un val de nelinişte în casa Stegaru.

Vecina Mița consideră că nu ar fi trebuit să existe niciun măr al discordiei în familia Stegaru la venirea Iasminei în casa celor doi și asta pentru că fata nu a avut nicio intenție rea.

Vedeți cum a decurs întreaga întâlnire cu vecina Mița în videoclipul de mai jos

Cum arată Mirela Vaida la primele ore ale dimineții, fără machiaj și editări. Vedeta nu se ascunde... Acces Direct, ediţie specială de 1 Decembrie, de la ora 14:00 la Antena 1...
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu...
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022. Racii pierd o sumă mare de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac trebuie să fie atenți la...
Ultimele știri
x