Ea este ”Regina Pensulei”! Lorraine, totul despre secretul unei cariere de vis | Video

E renumită în lumea vedetelor pentru măiestria cu care le machiază, are o casă fabuloasă în Timişoara, dar şi multe secrete. Celebra Lorraine Iluţă a primit-o pe Roxana Vaşniuc în paradisul ei şi i-a făcut destăinuiri de suflet.

”Regina Pensulei” sau Lorraine, considerată make-up artist-ul mai multor vedete din România, a vorbit despre secretul din spatele carierei de vis pentru Acces Direct. Nume mari din lumea mondenă i-au trecut pragul și au trecut printr-o transformare radicală!

”Am machiat-o pe Andreea Bănică, Nicole Cherry, Lora, JO, Mira, foarte multe. De exemplu, Andreei Bănică îi plac foarte mult sprâncenele, așa cum i le fac eu. Puțin mai drepte. Munca este calea spre succes, dar și devotamentul, pasiunea, perseverența”, a zis ea

Lorraine, totul despre secretul unei cariere de vis

Și cum cariera este una de vis, ei bine, și locuința blondinei este pe măsură. O vilă de lux de parcă ți-e și rușine să intri! Cât despre amenajarea ei, deși la început a căutat un designer de interior, în cele din urmă a decis că propriile alegeri sunt mai bune. Cu ajutorul soacrei, dar și al soțului, casa s-a transformat într-una cu iz grecesc.

”Inițial am vrut să căutăm un designer de interior, dar, până la urmă ne-am luat cu altele și până la urmă ne-am găsit noi ce să ne placă. M-a mai ajutat și mama lui Narcis (n.r. soțul), am mai căutat și eu. Am vrut să fie și elegantă și clasică, dar și puțin spre modern”, a mai zis Lorraine.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Ultimele știri