Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Burlacul

Scene șocant! Fiul lui Gheorghe Dincă a bătut mai mulți jurnaliști! Echipa Acces Direct a fost amendată cu 10.000 de lei la cererea familie Dincă!

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost filmat în timp ce a agresat câţiva jurnalişti. Mai mult decât atât, bărbatul le-ar fi distrus şi echipamentul acestora.

Echipa Acces Direct a fost amendată cu 10.000 de lei

Mai mulți jurnaliști au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă, la ieşirea de la CNA. Copiii lui Gheorghe Dincă veniseră să facă o sesizare, iar jurnaliștii au încercat să îi ia o declarație. Printre cei agresați se numără și un operator al Antena 3. De asemenea, mai multe camere video au fost distruse. Antena 3 a anunțat că va depune o plângere în acest caz.

Jurnaliştii România TV au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă, pe stradă. Reporterul şi operatorul România TV au mers să stea de vorbă cu copiii lui Gheorghe Dincă, la ieşirea de la CNA, unde aceştia s-au plâns că familia lor este agresată după arestarea lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal.

Fiul lui Gheorghe DINCĂ i-a luat la pumni pe jurnaliști în plină stradă, chiar la ieșirea de la CNA. Fiul lui Gheorghe Dincă a fost deranjat când reporterul România TV l-a întrebat despre cazul de la Caracal şi l-a lovit cu pumnii pe cameramanul postului de televiziune. De asemenea, a spart camera de filmare.

"Mi-a dat un pumn în cap şi am căzut pe jos. Mi s-a umflat capul", a declarat operatorul agresat de fiul lui Gheorghe Dincă.

Ulterior, alţi jurnalişti ai fost agresati de copiii lui Gheorghe Dincă. Agresiunea a fost anunţată la 112 şi echipaje de ambulanţă şi Poliţie au intervenit la locul agresiunii.

Poliția Capitalei a anunțat, în urmă cu puțin timp, că fiul lui Gheorghe Dincă a fost dat în urmărire. Fiul lui Gheorghe Dincă este căutat pentru a fi audiat după ce a lovit mai mulți jurnaliști la ieșirea de la audierile de la CNA și a spart camerele de filmat ale operatorilor.

Citește și: VIDEO/ Poliţia îl caută pe fiul lui Gheorghe Dincă, după ce acesta a agresat mai mulți jurnaliști în față la CNA

„Astăzi, la ora 15.01, prin apel 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum și alți colegi din presă au fost loviți de către un bărbat, pe care doreau să-l intervieveze. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, precum și echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate și de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii”, a declart purtătorul de cuvânt al poliției din București.

Fiul lui Gheorghe Dincă este căutat de Poliţie după ce a bătut mai mulţi jurnalişti pe stradă, la ieşirea din sediul CNA. Conducerea postului de televiziune România TV a făcut plângere penală împotriva lui Daniel Dincă după cea acesta a lovit cu pumnii un operator al postului de televiziune. O altă plângere penală va fi depusă şi de conducerea postului de televiziune Antena3.