Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

El este cel mai mare fan al Vulpiței! Bărbatul a călătorit sute de kilometri ca s-o vadă: „Nu am găsit tren, așa că am mers la ocazie”

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru de la emisiunea Acces Direct au avut parte de surpriza vieții lor, atunci când s=au întâlnit cu unul dintre cei mai înfocați fani ai lor!

Moldovean la moldovean trage, chiar şi la Capitală. Ieri, soţii Stegaru au primit o vizită surpriză, de la un vecin din Vaslui. Domnul Ionel este cel mai mare fan al lor şi a bătut drumul din Moldova la Bucureşti, doar că să îi surprindă pe Vulpiţa şi pe Viorel cu muzica lui, dar şi să le dea câteva sfaturi, de la un om trecut deja prin viaţă.

VULPIȚA VERONICA ȘI VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI, ÎNTÂLNIRE CU UN FAN

Omul a venit special la București pentru a-i cunoaște pe soții Stegaru de la emisiunea Acces Direct și pentru a-I surprinde cu o surpriză de zile mari.

citește și: A recunoscut! Vulpița Veronica i-a mințit pe toți! Ce secret a ieșit la iveală: „A fost o capcană”

„De la televizor vă cunosc! Suntem din acelaşi judeţ. Eu vreau să vă cânt, ţie o melodie, numai o strofă. Şi Veronicăi o melodie. Iar melodia s-o înveţi pe toată, pentru că are patru strofe, iar Veronica să o înveţe pe toată şi se potriveşte, ca o mănuşă”, a dezvăluit bărbatul, care i-a încântat pe cei doi.

El este cel mai mare fan al Vulpiței! Bărbatul a călătorit sute de kilometri ca s-o vadă: „Nu am găsit tren, așa că am mers la ocazie”

Vulpița Veronica de la Acces Direct și-a întâlnit unul dintre fani

Mai mult decât atât, înainte să plece, domnul Ionel i-a dat lui Viorel o primă lecţie de cântat la vioară!

DESPRE VULPIȚA VERONICA ȘI VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept soția-vulpiță din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea Acces Direct, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

citește și: Imagini interzise minorilor! Vulpița Veronica, filmată în brațele lui Viorel! „Lasă-mă în pace”

Odată ajunși în atenția publicului, Veronica și Viorel au devenit protagoniștii unui serial ce a ținut publicul cu sufletul la gură, săptămână după săptămână.

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București și să lanseze și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube.

Video