Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!
Logo Acces Direct

Acces Direct

LUNI-VINERI, ora 17.00

Crize de gelozie şi lacrimi! Elena, cucerită de Viorel. Vulpița, lovită acolo unde o doare mai rău: "Poți să te speli pe cap cu el. Vă stă bine!"

După ce Vulpița a recunoscut că și-a înselat soțul de mai multe ori, Viorel a încercat să-i "plătească" cu aceeași monedă. A reușit să o facă geloasă! O fostă invitată a emisiunii, Elena, a încercat să-l seducă pe Viorel.

Acum 6 luni, Elena a fost invitată în emisiunea Acces Direct pentru a-şi spune povestea. Aici i-a cunoscut pe Viorel şi pe Vulpiţa.

Pe holurile platoului de televiziune, Elena a interacţionat cu Viorel, au râs şi s-au distrat.

Vulpița, descoperire şocantă despre soţul ei. Veronica ar fi găsit un bilet de dragoste​

Chiar înainte să intre în platou, Elena şi Viorel s-au îmbrăţişat şi au făcut poze împreună, chiar sub ochii Veronicăi. Iar soţul Vulpiţei radia de fericire, în preajma Elenei.

Elena se declară cucerită de Viorel

Elena a mărturisit, în direct, că îl iubește pe Viorel așa cum este el. Femeia a precizat că soțul Vulpiței este un om deosebit, deoarece a iertat-o pe soția lui de fiecare dată când a greșit.

Ea este ”Regina Pensulei”! Lorraine, totul despre secretul unei cariere de vis | Video

Vulpița a izbucnit imediat, atunci când a văzut-o pe Elena!

”Poți să te speli pe cap cu el. Vă stă bine!”, a fost reacția Vulpiței.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Video